Sekiz Aydır Kayıp Eşini Arıyor

Sekiz Aydır Kayıp Eşini Arıyor

Sekiz aydan beri kayıp olan eşini arayan Gazi Antep Nizip nüfusuna kayıtlı Ahmet Kurt İstanbul’da kapı kapı dolaşarak, hatta çalmadık devlet kapısı bırakmayarak eşi ve üç buçuk yaşındaki kız çocu




Sekiz Aydır Kayıp Eşini Arıyor

Sekiz aydan beri kayıp olan eşini arayan Gaziantep Nizip nüfusuna kayıtlı Ahmet Kurt, İstanbul’da kapı kapı dolaşarak, hatta çalmadık devlet kapısı bırakmayarak eşi ve üç buçuk yaşındaki kız çocuğunu çaresizlik içinde aramaya devam ediyor.

Ahmet Kurt, ”Eşimle ve ailesi ile bugüne kadar herhangi bir kavga içinde bulunmadım mutlu bir yuvam vardı. Eşim Naile Kurt ve kızım Fatma Gönül Kurt’u eşimin akrabaları da gece gündüz arıyor. çok çaresizim Nizip Emniyet müdürlüğü ve Nizip Savcılığını defalarca müracaat ettim dilekçe verdim her hangi bir sonuç alamadım.

Eşimin kız kardeşi İstanbul Esenler atışılanı Hava alanı Mahallesinde ikamet etmekteydi. Mahalle muhtarına uğradım. Kendileri burada taşındığını söyledi ancak nereye taşındığına dair bir bilgiye rastlayamadık. Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yaptığım müracaatta beni televizyon kanallarına yönlendirdiler. Bu nasıl adalet! Biz kime güveneceğiz ve bizi kim koruyacak. Şüphelendiğim kişiler var cep telefonuma tanımadığım kişi yâda kişilerden tehdit mesaj geldi. Nizip savcılığına bildirdiğim halde bir sonuç alamadım. Lütfen eşimi ve kızımı görenler, bilgisi olanlar insaniyet namına (0537 467 08 85) nolu telefondan beni arayınız ”dedi.