Şehit polis Hamit Şahin Yeşil Cami'den uğurlandı

Şehit polis Hamit Şahin Yeşil Cami

İçimiz yanıyor, yüreklerimiz kanıyor. Beşiktaş’ta yaşanan bombalı terör saldırısında şehit olan polis memuru Hamit Şahin’i Güngören, Yeşil Camii’nden on binler teröre lanet okuyarak son yolcul

Şehit polis Hamit Şahin Yeşil Cami'den uğurlandı
 
İçimiz yanıyor, yüreklerimiz kanıyor. Beşiktaş’ta yaşanan bombalı terör saldırısında şehit olan polis memuru Hamit Şahin’i Güngören, Yeşil Camii’nden on binler teröre lanet okuyarak son yolculuğuna uğurladı.
 
Aslen Bayburtlu olan ve Güngören Belediye Başkan Yardımcısı Ensar Özcan'ın yakını olan Şehit Hamit Şahin'in cenazesi, bugün Güngören Gençosman Yeşil Camii’nde kılınan öğle namazından sonra Şahin’in on binleri bulan sevenleri, polis arkadaşları ve Esenler halkı yoğun katılımla son yolculuğuna uğurladılar.
 

Cenazeye katılım yoğundu, Siyasi partilerin Esenler ve Güngören ilce başkanları ve yöneticilerinin yanı sıra, devlet protokolünün hazır bulunduğu cenaze töreninde duygu dolu anlar yaşandı.    
 
23 yaşındaki şehit polis Hamit Şahin'in, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bayburt merkeze bağlı Sorkunlu Köyü'nde toprağa verileceği öğrenildi.




  • Cumartesi 29.7 ° / 20 ° Güneşli
  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli