Şehit Ertaş için helallik alındı

Şehit Ertaş için helallik alındı

Van'da teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan özel harekat polisi Önder Ertaş'ın cenazesi helallik alınması için Esenler'deki evinin önüne getirildi. Şehidin 4 yaşındaki oğlu Yekta, babasının tabutu

Şehit Ertaş için helallik alındı

Van
'da teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan özel harekat polisi Önder Ertaş'ın cenazesi helallik alınması için Esenler'deki evinin önüne getirildi. Şehidin 4 yaşındaki oğlu Yekta, babasının tabutuna bakışı yürekleri burktu.
 
Sabah erken saatlerde kurulan taziye çadırına gelen Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Esenler Müftüsü Halil Şekerci, Belediye Başkan Yardımcıları, siyasi parti İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri taziye çadırında şehidin yakınlarına baş sağlığı dileklerinde bulundular.


 
Daha sonra meslektaşlarının eşliğinde evinin önüne getirilen şehit Önder Ertaş için burada tekbir sesleri ve gözyaşları arasında helallik alındı. Helallik alınacağı sırada şehit Önder Ertaş'ın eşi Arzu Ertaş gözyaşlarını tutamadı. 4 yaşındaki oğlu Yekta'nın şehit babasının tabutuna bakışı yürekleri burktu. Şehit Ertaş'ın cenazesi,Eyüp Sultan Camii'nde öğlen namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı Şehitliği'ne defnedileceği belirtildi.








 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı