Sedef Kabaş cezaevinden oğluna mesaj gönderdi

Sedef Kabaş cezaevinden oğluna mesaj gönderdi

Kabaş’ın oğluna mesajları var. CHP Genel Başkan Yardımcısı Karaca, Kabaş’ın oğlunun doğum gününü kutlayamadığını anlatarak, Kabaş’ın oğluna gönderdiği mesajı paylaştı.

Kabaş’ın, oğlunun doğum günü 30 Ocak günüydü, Kabaş, “ben bir mesaj bile iletemedim” diyerek oğluna yönelik mesajı şöyle…
Daha yaşanabilir bir Türkiye için belki de sana verebileceğim en büyük hediye bu mücadele sevgili oğlum. İnanıyorum ki gelecek Türkiye’si de barış, özgürlük içerisinde yaşayabileceği ülke mücadelesini bu bedellerle ödemiş bir ülkede yaşayacak. Buna yürekten inanıyorum ve doğum gününü kutluyorum sevgili oğlum’ dedi.”

“PARTİLİ CUMHURBAŞKANININ BANA YÖNELİK HASMANE TAVRINI BİLİYORUM”

“Ben daha önce 17-25 aralık sürecinde söylediklerim için yargılanıyorum. Şunu ifade etmiştim: 17-25 aralık yolsuzluklarının üstü kapatılamaz bunu kapattığınız için Sayın Hadi Salihoğlu’nu unutmayın dediğim için ağır cezada yargılandım. Terörle irtibat kurmaya çalıştılar ancak beraat ettim. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ‘Diplomasız cumhurbaşkanı istemiyorum’ dediğim için yargılandım. Yine ekonomiyle ilgili kriz var dediğim için ‘spekülasyon yaratmak ve ekonomik darbe yapmak’ suçlarıyla yargılandım ancak dolar 10’u geçti 18 oldu. Bu yüzden partili cumhurbaşkanının bana yönelik bir hasmane tavrını biliyorum. Yine 128 milyar dolar meselesinde Goebbels’in bir sözünü kopya yapıştır yaparak sanki benim sözümmüş gibi yansıttılar.”
 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı