Seçim öncesi okullara 800 bin TL'lik yardım

Seçim öncesi okullara 800 bin TL

Merkezi Bayrampaşa’da bulunan Çevik Kuvvet Şubesi’nin ve Esenler’deki okulların yardım talepleri oy birliğiyle kabul edildi. Okulların tadilat ve malzeme ihtiyaçlarına da, belediyenin kasasından 800 bin TL büt&


Seçim öncesi okullara 800 bin TL’lik yardım

Merkezi Bayrampaşa’da bulunan Çevik Kuvvet Şubesi’nin ve Esenler’deki okulların yardım talepleri oy birliğiyle kabul edildi. Okulların tadilat ve malzeme ihtiyaçlarına da, belediyenin kasasından 800 bin TL bütçe ayrıldı.

Esenler Belediye Meclisi’nin 2. Dönem Haziran Ayı Meclis Toplantılarının ikinci oturumu 4 Haziran Perşembe günü saat 11.00 da gerçekleştirildi.

Meclis Başkanlığı’nı Murat Gülkıran’ın yaptığı toplantı imza karşılığı yapılan yoklamanın ardından başladı. Gündemdeki 1, 2, 3 ve 4 No’lu raporlar oy birliğiyle kabul edildi. Hukuk-Plan ve Bütçe-Sosyal Yardımlaşma-Tarife Komisyonu’nun 1 No’lu müşterek raporu İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nün yardım talebi hakkındaydı.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nün yardım talebi:
İlgi yazıda;Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü olarak ilimizde ve ilçemizde gerçekleşen toplumsal olaylarda aktif olarak rol almaktayız. Müdürlüğümüz personeli bu görev dönüşlerinde ve görev dışında hazır kuvvet olarak Bayrampaşa yerleşkesinde beklemektedir.

Hazır kuvvet olarak bekleyen personelimizin yemek, dinlenme vb. ihtiyaçları için müdürlüğümüz bünyesinde personel dinlenme salonu yapım işi devam etmektedir. Bu kafede bir takım endüstriyel mutfak malzemelerine ihtiyaç duymaktayız. İhtiyaç duyulan malzemelerin belediyeniz imkanları dahilinde karşılanması hususunda; gereğini arz ederim.”
Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yardım talebi:

Hukuk-Plan ve Bütçe-Çevre, Sağlık ve Engelliler- Gençlik ve Spor Komisyonu’nun 2 No’lu Müşterek raporu ise Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yardım talebi hakkındaydı. 
İlgi yazıda;2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul ve kurumlarımızın kamu binalarında tadilat ve malzeme ihtiyaçlarının giderilmesi kapsamında bulunan ihtiyaçları ile ilgili liste ekte sunulmuş olup bu ihtiyaçlarının belediyemiz imkanları ile yapılması hususunda gereğini arz ederim”  

Hiçbir Meclis Üyesi’nin görüş bildirmediği Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nün ve Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yardım talepleri oy birliğiyle kabul edildi. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nün yardım talebine ne kadar bütçe ayrıldığı belirtilmezken, Esenler’deki okulların tadilat ve malzeme ihtiyaçlarına, belediyenin kasasından 800 bin TL bütçe ayrıldı.

Gündemde görüşülecek başka madde kalmadığından dolayı Meclis Başkanı Murat Gülkıran, Esenler Belediye Meclisi’nin 2. Dönem Haziran Ayı Meclis Toplantılarının 2. Birleşimini 6 Temmuz Pazartesi günü saat 15.00’da tekrar toplanmak üzere kapattı.

 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli