Tarih: 28.03.2018 17:56

Seçim Müdürü Yılmaz Gök Esenler'e Veda Etti

Facebook Twitter Linked-in

Seçim Müdürü Yılmaz Gök Esenler’e Veda Etti 

 Esenler İlçe Seçim Müdürü Yılmaz Gök'ün Karasu’ya tayini çıkması sebebiyle kendisinin onuruna Esenler Kültür Merkez’inde verilen veda yemeğine İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, Belediye meclis üyeleri, çalışma arkadaşları, daire birim amirleri, yerel basın mensupları, Muhtarlar, esnaf odası başkanı katıldılar.
Yemekte yapılan konuşmalarda Gök’ün başarıları anlatıldı, ayrılık ne kadar zor olduğu söylendiğinde duygusallık öne cıktı, gözler buğulandı.  
 
Esenler İlçe Seçim Müdürü Yılmaz, yaptığı konuşmasında Esenler Kaymakamı Hulusi Şahın ve Belediye Başkanı Göksu başta olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına daha önceki dönemlerde birlikte görev yaptığı Kaymakamlara ve kendisine sevgi ile yaklaşan Esenler halkına teşekkür etti.
 
Esenler ilçe Kaymakamı Hulusi Şahın ve Belediye Başkanı Göksu ise yaptıkları konuşmalarında, İlçe Seçim Müdürü Yılmaz Gök'ün çalışmalarını överek iyi bir devlet memuru olduğu gibi yaptığı işi başaran, adaletten ayrılmayan birisi olduğunu söyleyerek verilen onur yemeğine katılanlara teşekkür ettiler…
  


 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —