Saygısız Taştan Leş kargaları Kimler?

Saygısız Taştan Leş kargaları Kimler?

AKP Esenler Belediye meclis üyesi Gülbek Taştan, görevini adam gibi yapmayı bırakarak sosyal medya hesabından haddini aşan sözler paylaştı.


Esenler Kazım Karabekir Mahallesi eski muhtarı Gülbek Taştan, 31 Mart yerel seçimlerinde çok sevdiği Muhtarlık görevini bırakarak AKP’den Esenler Belediye meclis üyesi seçildi. Taştan seçilir seçilmez ilk icraatı geçmişini unutmak oldu. Yıllarca kendisine oy veren ve Muhtar olmasına katkı sağlayan, Alevi, Sünni, Solcu, Cumhuriyetçi kim varsa alayına hakaret içerikli sözlerle göndermede bulundu.
 
AKP’li Meclis Üyesi Gülbek Taştan yalnız bununla kalmadı. Meclis oturumlarında bile saygısızlık yaptığı, kendi partisinden olan belediye Başkanı Göksu’nun konuşmalarını ve mecliste yapılan faaliyetleri önemsemeyen Taştan, halkın sorunlarının konuşulduğu mecliste, konuşmaları dikkate almayarak cep telefonuyla her meclis oturumunda mesajlaşması objektiflerimize böyle yansıdı.
 
Eski Muhtar, Esenler Müteahhitler Derneği Başkanı ve yeni saygısız AK Trol Taştan, kime neden “Leş kargaları”  dediğinin açıklamasını kamuoyu bekliyor.  







Taştan'ın Esenler Belediye Meclisini dikkate almadığı anlar objektiflere böyle yansıyor...

 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli