Savaştan Kaçtılar Fuhuş Batağına Saplandılar

Savaştan Kaçtılar Fuhuş Batağına Saplandılar

Şanlıurfa’da Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı’nın talimatıyla kentteki huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Güven Timleri, Önleyici


Savaştan Kaçtılar Fuhuş Batağına Saplandılar

Şanlıurfa’da Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı’nın talimatıyla kentteki huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Güven Timleri, Önleyici Hizmetler ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinden oluşan 500 polis, akşam saatlerinde Emniyet Müdürlüğü bahçesinde toplanarak denetlenecek adresleri belirledi. Emniyet Müdürü Pınarbaşı’nın talimatı ile “Huzur operasyonu” başlatıldı.

Operasyon Tam 4 Saat Sürdü
Ekipler, sirenler eşliğinde çıktıkları emniyetten kentteki eğlence merkezlerine operasyon yaptı. 20 mekânın denetlendiği yaklaşık 4 saat süren operasyonda bazı eğlence merkezlerinde konsomatris olarak çalıştıkları iddia edilen Suriye uyruklu 6 kadın gözaltına alındı. Suriyeli kadınlar, hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.

Hastanede Sağlık Kontrolünden Geçirildiler
Yapılan operasyonda bazı eğlence merkezlerinde Suriyeli kızların konsomatris olarak çalıştığı belirlendi. Gözaltına alınan 6 Suriyeli kız, sağlık kontrolü için hastaneye gönderildi.          
                                                                       
DHA



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı