Sarıgül "Yerel Basınla" Buluştu

  Sarıgül

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, İstanbul yerel basını ile Şişli'de Cevahir Hotel'de öğle yemeğinde bir araya geldi.

 
Sarıgül "Yerel Basınla" Buluştu

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, İstanbul yerel basını ile Şişli'de Cevahir Hotel'de  öğle yemeğinde bir araya geldi.


Mustafa Sarıgül "Yerel Basınla Buluşma" yemeği öncesinde Esenler ESİNDER Başkanı Özkan Ercan ile Esenler Belediye Başkanı Adaylığı konusunda olması muhtemel kısa bir görüşme yaptı. Bu görüşmeden sonra yerel basınla buluştu…
 
Sarıgül ile yerel basının buluşacağı yemeğe katılacağını bildirenlerin dışında da basın mensuplarının ilgi göstermesi nedeniyle neredeyse izdiham yaşandı. İstanbul'da yayın yapan 150'den fazla yerel medya temsilcisiyle, Basın Mensupları Derneği öncülüğünde bir araya gelen Sarıgül, masaları tek tek ziyaret ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. 
 
Beklenenden yoğun bir katılımın olması nedeniyle birçok basın mensubu ayakta kaldı. Sarıgül bu nedenle konuklara yeni bir salon daha açtırdı ama memnun olmadığını gösterdi.
 
Gelişmeden rahatsız olan Sarıgül, 29 Ocak Çarşamba günü Yeşilköy WOW Airport Hotel'de yerel medya temsilcileriyle tekrar buluşmak üzere ortak karar aldı.

 
Sarıgül, İstanbul için projelerinin olduğunu ve bu projeleri hem ulusal hem de yerel basınla paylaşmak istediğini söyleyerek İstanbul’u kazanmak için muhtarlar ve yerel basının önemine vurgu yaptı…
 
" Siyaset hayatımda Yerel Basın ve Muhtarlar benim için çok önemli yer tutar…" diyen Mustafa Sarıgül;
 
”Bu gün sizlerle muhteşem bir toplantı yapmak üzere hazırlandım. Ancak bize geleceği bildirilen gazeteci sayısıyla salonun kapasitesi aynı değil. Tüm arkadaşlarımızı diğer salonda en iyi şekilde ağırlayacağız, hiçbir sıkıntı yok. Arkadaşlarım bize 100 kişi katılacağını bildirdi diyorlar ama salonda 150’nin üzerinde yerel basın mensubu var. Ve salonda buna uygun değil.
 
Bu nedenle uygun görürseniz önümüzdeki hafta Çarşamba günü WOW Otel’de yeniden buluşalım ve yerel basının sorunlarını sizler tarafından dile getirileceği bir ortam oluşturalım. Ben yerel basının ne müşküllerle karşılaştıklarını, ne zorluklarla ayakta durduğunu iyi biliyorum. Ayrıca yerel basının okuyucuları üzerindeki etkisini de yakından biliyorum. Bu nedenle İstanbul’u yönetirken, yerel basının eleştirilerinden yararlanmayı, sizlerin yol göstericiliğiniz doğrultusunda çalışmalarımızı düzenlemeyi düşünüyorum. ” dedi

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı