Sarıgül," İstanbul'da değişime hazır, Esenler' de değişime hazır"

Sarıgül,

Esenler’de yer yerinden oynadığı Pazar günü, Oruçreis Meydanında Halk ‘Artık değişim zamanı geldi’ diye haykırdı, Esenlerliler`, CHP Esenler Belediye Başkanı Adayı Aksal Örüklü ve CHP İstanbu

Sarıgül, "İstanbul’da değişime hazır, Esenler’ de değişime hazır"

Esenler’de yer yerinden oynadığı Pazar günü, Oruçreis Meydanında Halk ‘Artık değişim zamanı geldi’ diye haykırdı, Esenlerliler`, CHP Esenler Belediye Başkanı Adayı Aksal Örüklü ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Sarıgül’ ü bağrına bastı…

CHP değişime hazır, Esenler değişime hazır.

Pazar günü Esenler Cumhuriyet Halk Partisi Örgütünün düzenlediği Oruçreis Mahallesinde ki Miting te İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mustafa Sarıgül ve Esenler Belediye Başkanı Mimar M. Aksal Örüklü  Esenler Halkı ile kucaklaştı. Soğuk havaya ve yağmuru aldırmadan alanda bekleyen halk,  Sarıgül ve Örüklü’ nün alana girmesiyle coştu. Herkese nispet yaparcasına alan da bekleyen 6-7 bin e yakın halk değişimin zamanı geldiğinin habercisinden önemli mesajlar  aldı.

Elektrik Kestiler, Fakat  Alandaki Coşkuya Engel Olamadı.

AKP zihniyeti yine yaptı yapacağını,  daha önce Sarıgül ün Esenler e geldiğinde standlar kurarak yolları kapattığı biliniyordu. AKP zihniyeti bu seferde alanda elektrikleri keserek halkın coşkusuna engel olmaya çalıştı. Bu rağmen alanda bulunanlar birbirine kenetlenerek “ Karanlıkları yırtıp, Aydınlığa Çıkacağız” diye haykırdılar.



Her şeye rağmen  Esenlerliler Örüklüyü Bağrına basıyor.

Miting alanında otobüsün üstünden kitleye ilk hitap eden, Cumhuriyet Halk Partisi Esenler İlçe Başkanı Halil Özden  Sarıgül’ ün üçüncü  gelişini söylerken, Cumhuriyet Halk Partisi Esenler Belediye Başkan  Adayı Mimar M. Aksal Örüklü’ nün ismini söylememesi alanda  bulunanların  tepki göstermesine neden oldu.

Örüklü; "Kul hakkı yemeyeceğim yedirmeyeceğim"

Örüklü ise,”47 yıldır Esenler de yaşıyorum içinizden biriyim beni seçerseniz Yolsuzluk yapmadan Belediye nin nasıl yönetileceğini göreceksiniz.Kul hakkı yemeyeceğim yedirmeyeceğim,Rantsal değil Kentsel Dönüşümün nasıl yapılacağını göreceksiniz.Ben Belediyeciliği çok iyi biliyorum deneyimli,tecrübeli ve bilgili bir kadro ile seçimlere giriyorum kazanacağız,çünkü  siz değerli Halkıma güveniyorum.20 yıldır Esenler i yönetenlerin iyi yönetmediğini biliyorum aynı zamanda yorulduklarını da biliyorum. Şimdi Değişim Zamanı” dedi.



Sarıgül; "Bu Kalabalığı Görenler Şimdi Ne Yazacaklar!"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül’ ün otobüsün üstüne çıkmasıyla  alandan bulunan kitlenin coşkusu zirveye ulaştı.

Sarıgül “ Bazı medya organları 100 kişinin resmini çekerek, Sarıgül Esenlerde aradığını bulmadı diyor, bu kalabalığı görenler şimdi ne yazacaklar! merak ediyorum. Esenlerin Belediye Başkanı ben senin ve senin başbakanın gibi montajcı değilim. Gör bu kalabalığı, gör bu kalabalığı, Esenler Değişim Zamanı Geldi diyor. Ben ocakları söndürmeye değil, tüttürmeye geliyorum, selamları almaya, selamları vermeye geliyorum,  Esenlerde Kentsel Dönüşümü hakkaniyet çerçevesinde yapmaya geliyorum. Bir tane vatandaşımızın rızası olmasa bile binasını yıkmayacağım. Buralara plaza yapmaya değil, herkesin komşuluk içinde yaşayabileceği kentler yapmaya geliyorum. Ayşe Teyze, ben belediye başkanlığı yapmaya değil, senin evladın olmaya geliyorum” dedi.












  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı