Salıcı Yeniden Başkan!

Salıcı Yeniden Başkan!

CHP İstanbul İl Başkanlığı seçimleri sabaha karşı tamamlandı. Delegelerin oylarını kullanmasının ardından sandıklar açıldı. İlk sonuçlara göre Oğuz Kaan Salıcı 282,Ali Özcan ise 158 oy aldı. 178 oyun ip


Hüseyin Koç / 7-24esenlerhaber

Salıcı Yeniden Başkan! 

CHP İstanbul İl Başkanlığı seçimleri sabaha karşı tamamlandı. Delegelerin oylarını kullanmasının ardından sandıklar açıldı. İlk sonuçlara göre Oğuz Kaan Salıcı 282,Ali Özcan ise 158 oy aldı. 178 oyun iptal edildiği öğrenildi.
 
Abdi İpekçi Spor Salonu`nda pazar günü başlayan CHP İstanbul il başkanlığı seçimlerinde iki aday yarıştı. İl Başkanlığı seçimi sabah saatlerinde sona erdi.

                             
 
İl başkanlığı seçimlerinde Esenler ilçesi de Salıcıya destek verdiği 34. İstanbul İl kongresinde 4 kurultay delegesi alarak tarihinde bir ilki yaşamış oldu.
 
İl başkanlığı, kurultay delegeliği, il yönetimi ve il disiplin kurulu üyeliği için oy sayımlarının devam ettiği Abdi İpekçi Spor Salonu`na gelen Salıcı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, henüz resmi sonuçlar açıklanmamış olsa da dün yapılan kongrenin sonucunun kendi lehlerine olduğu yönünde bir eğilimin olduğunu söyledi.
Oğuz Kaan Salıcı: Biz aslında çok daha farklı bir galibiyet bekliyorduk. Salıcı``Benim tahminim, gelecek olan listenin bizim belirlemiş olduğumuz anahtar liste çerçevesinde olacağı, herhangi bir eksiklik olmayacağı yönündedir`` dedi.
İstanbul`un bugünden itibaren yeni bir tarih yazacağını ifade eden Salıcı, ``Şimdiye kadar ağırlıklı olarak parti içiyle ilgilenen bir süreç yürüdü. Bundan sonra daha çok dışarıyla, AK Parti ile ilgilenen ve AK Parti`nin yapmış olduğu haksızlıkları ortaya net bir şekilde ortaya koyan bir örgüt yapısıyla İstanbul karşılaşacak`` dedi.
    
      
      
    
         
    
    

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli