Salıcı Esenlerde Taziyelerde Bulundu!

Salıcı Esenlerde Taziyelerde Bulundu!

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve CHP Esenler İlçe Başkanı Halil Özden, Kumburgaz da teknenin alabora olması sonucu hayatını kaybeden Metin Şahin’in ailesine taziyede bulundu.

Hüseyin Koç/7-24esenlerhaber


Salıcı Esenlerde Taziyelerde Bulundu!


CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve CHP Esenler İlçe Başkanı Halil Özden, Kumburgaz da teknenin alabora olması sonucu hayatını kaybeden Metin Şahin’in ailesine taziyede bulundu. Kayıp bulunamayan İsmail Kılıçkaya ve HamdiAli Ertuğrul`un ailelerine de geçmiş olsun inşallah sağ bulunurlar temennisinde bulundu.

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı Kumburgaz da teknenin alabora olması sonucu hayatını kaybeden ve bulunamayan aileleri bugün akşam saatlerinde Esenler Birlik mahallesinde evlerdeki aileleri tekere teker ziyaret etti. İlk önce Denizde kaybolan İsmail Kılıçkaya’nın evine gelen Salıcı burada baba Mehmet Kılıçkaya ve abisi Hasan Kılıçkaya da kurtar çalışmaları hakkında bilgi aldı ağabeyİ Hasan Kılıçkaya Büyükçekmece Belediyesi Belediye Başkanının yaşanan olay karşısındaki tavırlarını anlayamadıklarını ve olay günü yaşadığı sıkıntıları dile getirerek Salıcıya iletti. Baba Mehmet Kılıçkaya ise; oğlumu bir önce ölü veya sağ bulunması Salıcı’dan yardım istedi.


Denizde hayatını kaybeden aynı sokakta oturan Şahin ailesinin evinde de taziye ziyaretinde bulunan Salıcı baba Mikail Şahin den olay hakkında detaylı bilgi aldı. Metin Şahinbabası Mikail Şahin arama kurtarma sırasında çalışmalarının yetersizliğinden zamanında müdahale edilmediğinden oğlumu kaybettim hukuki işlemlere başlayacağı ifadesinde bulundu.


Son olarak da Ertuğrul ailesini ziyaret eden Salıcı burada da aynı manzarayla karşılaştı. Duygusal anlar yaşandı. Eşi ve annesi bitkin vaziyette umutla sevindirici bir haberin gelmesini bekliyorlar. Kardeşi Selçuk Ertuğrul Bürokrasi insan hayatından çok önemli bize halen sağlıklı bilgi verilmiyor. Sizlerden arama kurtarma çalışmalarının abim bulunana kadar devam edilmesini istiyorum dedi.
 CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ise ziyarette bulunduğu ailelere arama kurtarma çalışmalarına elimden ne geliyorsa yapacağım diye ifade etti.

 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı