Tarih: 30.10.2012 16:48

Salıcı: "Benim Sözlerimde Darbe Çağrısı Yok"

Facebook Twitter Linked-in

Salıcı: "Benim Sözlerimde Darbe Çağrısı Yok"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı'ya günlük rutin konuşmaları sırasında medyada yer alan "darbe isteği" iddialarını sordu. Salıcı, Kılıçdaroğlu'na sözlerinin yandaş medya tarafından çarpıtıldığını böyle bir düşüncesinin asla olmadığını belirtti.

İstismar Edilecek Söylemlerde Bulunmayın

Kılıçdaroğlu'nun bunun üzerine, "Sözlerinize dikkat edin. İstismar edilecek söylemlerde bulunmayın" dediği öğrenildi.

Adnan Keskin, Oğuz Kaan Salıcı'nın askerlere söylediği söz ve medyada yer alan haberler üzerine Salıcı'yı aradığını doğruladı. Keskin'in medyadaki eleştiriler üzerine Salıcı'yı arayarak olayın aslını öğrenmeye çalıştığı öğrenildi.

Salıcı'nın Keskin'e, "Benim sözlerimde darbe çağrısı yok. Böyle bir şeyi aklımdan dahi geçirmeyeceğimi herkes bilir. Sözlerim çarpıtılıyor. Bugüne kadar darbeyi övmek gibi ne bir niyetim ne de kastım olmuştur" dedi.

Keskin yaptığı açıklamada görüşmeyi doğrulayarak, "Salıcı, kendisi hakkındaki yorumları doğru bulmuyor. Öyle bir niyeti olmadığını belirtti." dedi.

Öte yandan CHP İstanbul İl Başkanı Salıcı'nın bugün 20.45’te CNN Türk'te yayınlanacak Aykırı Sorular programında konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —