Saka'nın Cenazesinde Siyasiler Ayni Safta

Saka

Esenlerin sevilen en eski esnaflarından Hacı Hüseyin Saka, uzun zamandan beri yakalandığı hastalığa yenik düştü. ESDEF kurucu üyesi ve Bayburtlular Derneği Başkanı Fuat Saka’nın babası Hüseyin Saka’nın c

 
Saka’nın Cenazesinde Siyasiler Ayni Safta
Esenlerin sevilen en eski esnaflarından Hacı Hüseyin Saka, uzun zamandan beri yakalandığı hastalığa yenik düştü.  ESDEF kurucu üyesi ve Bayburtlular Derneği Başkanı Fuat Saka’nın babası Hüseyin Saka’nın cenaze namazına bütün siyasi partilerin başkan ve yöneticileri katılım sağladılar ve merkez camiinde ayni safta siyaset yapmadan birlikte cenaze namazını kıtlılar.
 

Yaklaşan yerel seçimlerde siyasi partilerin belediye başkan adayları, bağımsız belediye başkan adayının yanı sıra Esenler esnafı, Saka’nın ailesi ve sevenleri cenazeye katıldı, taziyede bulundular.

 
Esenler merkez camiinde İkindi namazının ardından yapılan cenaze törenine katılım yoğundu. AKP ilçe başkanı Umut Ozkan, Belediye Başkan yardımcısı Ömer Çetinkaya, İYİ parti ilçe başkanı Recep Özkan, Saadet partisi Belediye başkan adayı Tuğrul Yalçınkaya, CHP meclis üyeleri Mustafa Usta, Fettah Dindar, Esenlerin Bağımsız belediye başkan adayı Mustafa Kaplan, cenaze namazından sonra Saka ailesine taziyelerini ilettiler.
 
Hacı Hüseyin Saka’nın sevenleri, dostları özellikle esnaf arkadaşları aileyi yalnız bırakmadılar, Esnaf odası başkanı, STK Başkan ve yöneticileri Saka ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilediler. Esenler merkez camiinde İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazının artından,Hüseyin Sakanın naaşı memleketi olan Bayburt’ta annesinin yanına defnedilmek üzere sevenlerinin gözyaşları arasında gönderildi.  
Bizde Merhuma Allah'tan Rahmet yakınlarına sabırlıklar dileriz.