Saka, Gün birlik ve beraberlik günüdür'

Saka, Gün birlik ve beraberlik günüdür

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği, Esenler Şubesi Başkanı Fuat Saka Ankara’daki terör saldırısını kınayarak”Bu menfur saldırılar, Aziz Milletimizin daha çok kardeş olma ve beraber yaşama azim ve kararlılığ

Saka, “Gün birlik ve beraberlik günüdür”
 
Bayburt Kültür ve Yardım Derneği, Esenler Şubesi Başkanı Fuat Saka Ankara’daki terör saldırısını kınayarak”Bu menfur saldırılar, Aziz Milletimizin daha çok kardeş olma ve beraber yaşama azim ve kararlılığını artıracaktır, şimdi kenetlenme zamanıdır” dedi.

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği, Esenler Şubesi Başkanı Fuat Saka, Ankara’daki terör saldırısı sonrasında yaptığı açıklamasında, "Ankara’nın kalbinde masum vatandaşlarımıza ve görevleri başında, gece gündüz demeden mücadele veren kahraman Türk askerlerimize, polislerimize yönelik aşağılık terör saldırılarını şiddetle kınıyorum. yüreğimize ateş düştü.Bu hainler şunu iyi bilsinler k,i Bu menfur saldırılar, Aziz Milletimizin daha çok kardeş olma ve beraber yaşama azim ve kararlılığını artıracaktır. Milletimizin birlik, beraberlik, huzur ve güvenliğini bozmayı hedefleyen bu saldırıları gerçekleştirenler, sahip olduğumuz kardeşlik ruhu ve iradesi karşısında emellerine asla ulaşamayacaklar ve hüsrana uğrayacaklardır.
 
Terörün amacı Türkiye de bir kargaşa ortamı çıkarıp,  bundan nemalanmaktır. Ama bizler asla bu oyuna gelmeyeceğiz. El ele vererek bu oyunu bozacağız. Biz Tek Milletiz Bizi hiç kimse ayıramaz. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Sağduyulu olma günüdür. Terörün kökünü kazıyacak adımları atma günüdür. Devletimiz ve Milletimiz elbet büyüktür, Terörü ve destekçilerini bitirecek güçtedir. Aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Yüce Türk milletinin başı sağolsun. Camiam adına Terörün her türlüsünü nefretle, şiddetle lanetliyorum" ifadesinde bulundu.


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli