Şahin'in yüzünden CHP'ye ve Cumhuriyet Gazetesine hakaret ettiler

Şahin

AKP’lilerin İspiyoncu ve bazı CHP’lilerin müfteri, evrak sahtekarı dedikleri CHP’nin Esenler belediye meclis üyesi Kemal Şahin’ine, AKP’li Esenler Belediye başkan yardımcısı Osman Gökçebaş fen

Esenler Belediyesi Nisan Ayı 2.birleşiminde önemli gündem maddesi Belediyenin 2020 Mali yılına ait faaliyet raporunun görüşülmesi olması gerekirken, konu dönüp dolaşıp CHP’nin zavallı meclis üyesi Şahin’in sözlerine AKP’lilerin dalga geçercesine sataşmaları ile meclis birleşimi geçiştirildi.

CHP’li Şahin, yine kopyala yapıştır misali ve bir abisinin bir yerlerden kopya çekerek hazırladığı düzmece bir metinle Esenler Belediyesinin faaliyet raporunun görüşüleceği meclis toplantısına damgasını vurmak istemesi duvara değil, AKP’li belediye başkan yardımcısı Osman Gökçebaş’ın hışmına uğradı, sonra ise Göksu’nun kafa bulurcasına hakaretlerine ve dalga geçercesine söylediği sözlere herkes şaşırtı. CHP'nin zavallısının bu duruma cevap verme zekasının olmadığının üzülerek ve ezilerek fotoğrafını çektik.
 

Şahin yaptığı gündem dışı konuşmasında,” Sayıştay raporları dedi, yandaş dedi, Mihmandar dedi ve ayrıştırıyorsunuz dedi ama bir türlü anlatmak istediğini anlatamadı, rezil oldu, tabii Şahin’in yüzünde astar olmadığından yüzü kızarmadı, sanki başka birisi AKP’lilerden fırça yemiş gibi söylenenlere ve yapılan aşağılayıcı sözlere sessiz kaldı ama sırıtmak marifetmiş gibi utanmnadan sırıttı.


 ARAP KÖKENLİ - MİHMANDAR - KEMAL 
AKP’li belediye başkan yardımcısı Osman Gökçebaş,” CHP meclis üyesinin İsmi Kemal, ama meclis üyesi kendi isminin Arapça kökenli olduğunu bilmediğini görüyoruz. Mihmandar kelimesi Arapça ve iki isimde çok güzel ve Türkçemizde kullanılıyor. Bu arkadaş Mihmandar kelimesinden rahatsız oluyorsa, kendi ismini değiştirsin. Bu arkadaş mihmandar kelimesinin manasını bilmiyor. Kendisinin ciddiye alınacak bir tarafı yok” arkasından Ömer Çetinkaya, Şahin’e verdi veriştirdi. Bununla yetinmeyen AKP’lilerin tamamı karşılarında ki zavallı bir adamı ezdiler, yerden yere vurdular “vurun abalıya” misali.

Ya Belediye Başkanının attığı fırçalar, söyledikleri “kavgada bile söylenmez” yalnız Kemal’e değil, Kemal’in nezdinde İmamoğlu’na, CHP’ye, Cumhuriyet gazetesine çok kötü sözler söylendi. Göksu’nun Cumhuriyet gazetesine “tetikçi” söylemini kınayan oldu ama bu sözlere sebep olan ve o sözlerine cevap veremeyen CHP’li Şahin’e Göksu’nun ispiyoncu demesi dinleyenler tarafından “ Şahine az bile “ söylenmiş, doğru söze ne denir? dediler” 

   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli