Şahin'in ısmarlama haberi ASPARAGAS

Şahin

Şahin’i Yaşam Habere Değil Esenler Yerel Basına Sorun. Yapılan haber baştan sona yanlı, gazeteci etik kurallarına uymayan, aslı astarı olmayan asparagas bir haberdir. Bu haberi yapanların haberi yapılan zatı tanıyıp tanımadıkları b

Şahin’in ısmarlama haberi “ASPARAGAS
Yaşam Haber gazetesi, Sahibi Hayri KARABAY, Yazı İşleri Müdürü Ali ÇALIŞKAN ve Burçin GÜLER işbirliğiyle 13-02-2019 tarihinde “Başarılı Meclis Üyesi Yeniden Aday” diye bir haber yayınladı... Yapılan haber baştan sona yanlı, gazeteci etik kurallarına uymayan, aslı astarı olmayan asparagas bir haberdir. Bu haberi yapanların haberi yapılan zatı tanıyıp tanımadıkları bile şüphelidir.

Bu haberin neyin karşılığında yapıldığını bilmiyoruz ama başarılı gösterdikleri zatı en iyi tanıyan Esenler habercileridir. Böylesine yanıltıcı ve yanlış ve de doğru olmayan haberi yayınlarken küçük bir araştırma yapabilirlerdi. Sorup soruşturabilirlerdi. Madem gerek görmediler bize de konuyu aydınlatmak gereği doğdu. Yaşam haberin yaptığı haberi ve yetkililerinin duyarsızlığını ise kamuoyunun takdirine bırakıyoruz…
 Esenler’in emekçi gazetecileri adına Yaşam Haber gazetesi Sahibi Hayri Karabay’a soruyoruz: Siz ve gazeteniz çalışanları Esenler Belediye meclisini bir sefer bile takip ettiniz mi? Sizler Esenler CHP İlçe yönetimlerinde hiç bulundunuz mu? Sayın Karabay, Çalışkan ve Güler, Kemal Şahin denilen ve çok iyi işler yaptığını söylediğiniz meclis üyesinin meclis üyesi listesine nasıl yazıldığını, ilçe oylamasında 17 ilçe yöneticisinden 3 oy almasına rağmen kendisini listeye yazan kişinin yani o dönemin yetki belgesi sahibi Gazeteci Hüseyin Koç olduğunu biliyor muydunuz? Şahin’i meclis üyesi Koç yaptı, onu en başta Koç'a soracaksınız.

Şimdi bendeniz Hüseyin Koç olarak bilmediklerinizi bir bir açıklayacağım... "Gazetecilik mesleği, bildiğiniz üzere çok zor bir meslektir. Gazetecilik çizginiz varsa önce emeğe saygı duyacaksınız, sonra meslek etik kurallarına uyacaksınız. Bu süreçte yapacağınız haberlerle kaderci olmayacaksınız, şahit olmadığınız konularda kefil olmayacaksınız. Sizin yaptığınız Esenler’deki gazeteci meslektaşlarınızın emeğinin üzerinden prim yapmaktır. Size göre yaptığınız haber çok normal gelebilir ama işin aslı öyle değil...
ŞAHİN, BAŞARILI OLUP OLMADIĞINI bana veya Esenler’deki partililere ve gazetecilere soracaksınız. Şahin resim gösteriyor o resimleri biz çektik
Kemal Şahin 544 parsele evet oyu veren birisidir. 544 nedir derseniz Buyrun sizleri misafir edelim ayrıntıları ve belgeleri ile size Esenler basın emekçileri olarak meseleyi anlatalım. Bu yer halkın yeri kamu yararına kullanılacak diye planlara işlenmişti. Şahin, bu yerin kamu yararından çıkması ve ortaklık payı ile yapılması için AKP’li meclis üyeleri ile evet vererek birilerine peşkeş çekilmesine onay vermiştir. Meclis tutanaklarına bu onaylayış resmen geçmiştir. BU MU BAŞARILI MECLİS ÜYELİĞİ?

Kemal Şahin, kendi gurup başkanı İnşaat Müh. Mustafa Ustaya “Sen 544 parselden rüşvet aldın, sen ahlaksızsın” diyerek yerel basın ve partililer önünde küfürler yapan birisidir. Usta “İspat etmeyen şerefsizdir, alçaktır, namussuzdur ve müfteridir” dedi ve gazetelere beyanat verdi ancak Şahin o günden beri ispat edemediği için USTA’NIN İLAN ETTİĞİ GİBİ MÜFTERİ OLMASI MÜNASEBETİYLE BAŞARILIMIDIR? Usta tüm bu söylemlere ve iftiralara rağmen 544 parseli idari mahkemeye ve son olarak Danıştay’a taşıyarak ve mahkeme masraflarını çepinden karşılayarak davayı kazanan birisidir. SİZE GÖRE ŞAHİN MÜFTERİ Mİ DEĞİL Mİ? Kararı verin…

İktidarla birlik hareket etmek mi? İktidarın dümen suyuna girmek mi, Şahin, Tekstil kentte okul arazisinin kullanımı için Başkan Göksu’ya yetki verilmesine de evet demiştir. Şimdi bu eğitim arazisi üzerinde TÜRGEV külliye yapıyor… BU MU BAŞARILI MECLİS ÜYELİĞİ?
Şahin, kendi partilisi meclis üyesini partisi olan CHP’ye değil AKP’ye şikayet eden birisidir. Şahin ilin verdiği evrak üzerinde oynamalar yaparak EVRAK SAHTECİLİĞİ YAPTIĞI İÇİN Mİ BAŞARILIDIR?

Şahin, meclis üyesi arkadaşlarıyla hiçbir zaman uyum içinde olmadı. Meclis grup başkanı ve diğer meclis üyesi hayır diyerek itiraz ettikleri teklif ve raporlara evet diyerek HALKIN ALEYHİNE OLAN İŞLER YAPTIĞI İÇİN Mİ BAŞARILIDIR?
Şahin, Meclis oturumunda 5 yıl boyunca birkaç kez söz alarak konuştu. Uzaktan kumandalı yazılanları bile doğru okuyamadı, her konuşmasında çuvalladı, PARTİYİ REZİL ETTİ KENDİNE GÜLDÜRDÜ, BUNUN İÇİN Mİ BAŞARILIDIR?
Şahin AKP gurup üyelerinin komisyonlara seçilmesi için oy vermiştir, Meclise verilen ve belge olarak sunulan önergeleri üç meclis üyesi ve bizzat ben hazırlamışım. Kendisi iki kelime konuşamaz. Kendileri yiğitse Mustafa Usta, diğer meclis üyesi Yüksel Kılıç, partililer ve gazetecilerle gelsin basın önünde özgürce ve tarafsızca konuşalım. GÖRÜN BAŞARILI KİM, GÖRÜN YALANCI KİM?
 
Sayın meslektaşlarım,Yaşam haber yetkilileri bu yanlış haberiniz masum insanların kaderiyle oynamaktır. Meclis üyesi bu zata hiç de hak etmediği değerin verilmesidir. Şahin aday olursa partililer o listeye oy vermeyecekler. 
Bu yüzden daha bir sürü yanlışını sıralayacağımız, haberde yazdıklarınıza bir bir sayfalar dolusu doğrusunu aktaracağımız bu mecliste yetersiz zatı aşağıdaki haberinizle abartmanızı anlamış değiliz. Esenleri ve Esenler meclisini bizden iyi bilemezsiniz. Dostça, bilgilerinize…"
 

 İşte Yaşam Haber gazetesi şişirme ve ısmarlama haberi; Başarılı Meclis Üyesi Yeniden Aday Esenler Belediyesi'nin CHP Meclis üyesi Kemal Şahin yeni dönem için bir kez daha kolları sıvadı. Esenler'in sorunlarını sürekli takip eden, yaptığı muhalefetle ve bir çok kez Meclis'e verdiği önergelerle de gündemden düşmeyen Şahin aynı inanç ve kararlılıkla bu mücadeleye devam edeceğim dedi. Yeniden meclis üyeliğine aday olan Şahin, "Bundan 5 yıl önce Esenler halkının teveccühüyle meclis üyeliğine seçildim”.

 

 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli