Şahin Esenler Tarihinin En Çok Önerge Veren Meclis Üyeleriyiz'

Şahin  Esenler Tarihinin En Çok Önerge Veren Meclis Üyeleriyiz

CHP Meclis üyesi Kemal Şahin “Bakınız seçildiğimiz günden bugüne belki de Esenler tarihinin en çok önerge veren meclis üyeleriyiz. Meclisimizin daha verimli çalışması ve halkımıza hizmetlerin do

Şahin  “Esenler Tarihinin En Çok Önerge Veren Meclis Üyeleriyiz”
CHP Meclis üyesi Kemal Şahin “Bakınız seçildiğimiz günden bugüne belki de Esenler tarihinin en çok önerge veren meclis üyeleriyiz. Meclisimizin daha verimli çalışması ve halkımıza hizmetlerin doğru yapılması için çalışıyoruz” dedi.
 
CHP Esenler ilçe başkanı Bülent Ütebay ve CHP esenler Belediye Meclis üyeleri EKM yerel basını bilgilendirme toplantısı düzenledi. Kahvaltılı toplantıya CHP İl başkan yardımcısı Aksal Örüklü, İlçe Başkanı Bülent Ütebay, CHP Meclis üyeleri Mustafa Usta, Kemal Şahin ve yerel gazeteciler katıldı.
 
Kahvaltılı basın toplantısında yalnız 544 parsel konuşulmadı, genelden yerele birçok konunun konuşulduğu toplantıda CHP Meclis üyesi Kemal Şahin önemli açıklamalarda bulundu.
 

“Esenlerin ve Esenler halkının haklarını elimizden geldiğince koruyoruz.”
CHP Meclis üyesi Kemal Şahin, “Esenler gibi ilçelerde siyaset yapmak zor ama mücadele yapmak çok heyecanlı. Muhalefet meclis üyeleri olarak üç kişiyiz, sorunların büyük olması ve bu sorunların tüm kesimleri, parti ayrımı yapmadan herkesi ilgilendirmesi bizi daha çok ve istekli çalışmaya motive ediyor. Halkımızın değerli oyları ile seçilenler olarak, hedefimiz ve ilkelerimiz halkımızın ve kamunun çıkarlarını gözetlemektir.
 
Şahin “Bakınız seçildiğimiz günden bugüne belkide Esenler tarihinin en çok önerge veren meclis üyeleriyiz. Meclisimizin daha verimli çalışması ve halkımıza hizmetlerin doğru yapılması için çalışıyoruz. Nerede bir eksiklik varsa onun üzerine gidiyoruz. Bazen soru önergelerimizle, bazen hukuki yollarla Esenlerin ve Esenler halkının haklarını elimizden geldiğince koruyoruz.
 
CHP Meclis üyesi Kemal Şahin Toplantı da önemli konu başlıklarını şu şekilde sıraladı
-
Esenler’de bazı yanlış uygulamalar oldu. E
ğitim alanına bir gecede,İbrahim Turhan lisesi bahçesine paraka yapıldı, yapmayın burası eğitim alanı, vazgeçin dedik, vazgeçmediler, mahkemeye taşıdık ve o binayı şimdi Halk eğitim merkezi yaptılar. Yani Esenlere, itirazlarımız sonucunda bir halk eğitim merkezi kazandırdık.
 -
Özel bir hastane, nüfuzlu birisine aitmiş. Ek binası kaçak mühürleyin dedik, mühürlemediler. Mahkemeye taşıdık…
-

Kaymakamlık eski binasının üstüne kaçak kat çıkmasına göz yumdular, yıkım kararı için uğraştık, Savcılığa suç duyurusunda bulunduk.
-
Geri dönüşümde kaçak, yapancı uyruklu işçiler çalıştığını tespit ettik. Uyarılarda bulunduk…
-
Belediyemiz bünyesinde çalışan memurların “sosyal denge yardımı” konusunda bazı ayrımcılıklar olduğu bilgileri, aldık, meclis başkanlığına bu konuda, tarafımıza bilgi verilmesi için önerge verdik,  cevabını bekliyoruz.
-
Kentsel dönüşüm yapılmalı, çalışmalar hızlandırılmalı. Havaalanı Mahallesindeki gibi bir dönüşüme o gün nasıl karşı çıktıysak, başka mahallelerde bu şekilde bir dönüşüme hayır diyeceğiz ve karşı çık
.acağız. Yerinde dönüşüm, rantsal olmayan, mağduriyetler yaratmayacak dönüşümden yanayız ve takipçisi olacağız
 
Tüm bu çalışmaları ve verdiğimiz mücadeleyi Esenler halkı için yapıyoruz, bizim siyasi ahlakımızda şahsı düşünce, bireysel çıkarlar olmadığı gibi, korkmak ve yılmak yok, kamunun menfaatleri ve halkın çıkarları her şeyden önde gelir” dedi.

 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı