Şahin ve Budak ailelerinin mutlu günü

Şahin ve Budak ailelerinin mutlu günü

Esenler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şükrü Şahin’in 25 yaşındaki İnşaat Mühendisi oğlu Burak Şahin evliliğe ilk adımı attı. Edirne’de yapılan nişan merasiminde gençlerin yüzüklerini


Esenler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şükrü Şahin’in 25 yaşındaki İnşaat Mühendisi oğlu Burak Şahin evliliğe ilk adımı attı.  Edirne’de yapılan nişan merasiminde gençlerin yüzüklerini ise Şükrü Şahin taktı.



Esenler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şükrü Şahin’in biricik oğlu İnşaat Mühendisi Burak Şahin ile Budak ailesinin biricik kızları Psikolog Özge Budak evliliğe ilk adımı attılar. Edirne Keyif Düğün Salonu'nda gerçekleşen nişan merasimine Şahin ve Budak ailelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.   

 

Gençlerin nişan yüzüklerini takmadan önce kısa bir konuşma yapan Esenler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şükrü Şahin, “Rabbime şükürler olsun ki, dostlarımızın şahitliğinde oğlumuz Burak ve gelin adayımız Özge’nin nişan yüzüklerini takmak bana nasip oldu. Darısı diğer kız evladı ve oğlan evladı olan bekarlara inşallah. Bu vesile ile bizi kırmayarak uzaktan ve yakından merasime katılan, çelenk gönderen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Allah tamamına erdirsin” dedi.

Bizde 7/24esenlerhaber ailesi, olarak Burak Şahin ve Özge Budak’a bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.


 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı