Şahin Mecliste Öyle Bir Kıvırdı ki!

Şahin Mecliste Öyle Bir Kıvırdı ki!

Esenler Belediye Meclisinin 2018 Yılı Ocak Ayı Meclis Toplantısı Salı günü, saat: 15.00’de gerçekleşti. CHP meclis üyesi Kemal Şahin’in, ilçe kongresinde rüşvet verdiler, hırsızlık yaptılar gibi s

Şahin Mecliste Öyle Bir Kıvırdı ki…!
 
Esenler Belediye Meclisinin 2018 Yılı Ocak Ayı Meclis Toplantısı Salı günü, saat: 15.00’de gerçekleşti. CHP meclis üyesi Kemal Şahin’in, ilçe kongresinde rüşvet verdiler, hırsızlık yaptılar gibi söylemlerini, bağımsız meclis üyesi durumuna düşürülen eski CHP gurup başkanı Mustafa Usta’nın meclise taşıması gündem oluşturdu.

 


"Şahin’i İFTİRACI ve MÜFTERİ ilan ediyorum
"
Belediye meclisinin gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce, gündem dışı söz alan Mustafa Usta,”Hepiniz beni tanıyor ve biliyor. Yaşamım boyunca onurumla, gururumla mücadele ettim. Yaşamım boyunca boğazımdan bir kuruş haram lokma geçmedi, geçmeyecek. Ancak CHP Meclis üyesi Kemal Şahin, ilçe kongresinde ve değişik ortamlarda, benim özellikle 544 parselle ilgili rüşvet aldığımı, sağda solda söylüyor. Ben bu parselle ilgili bir rüşvet aldımsa o rüşveti bana  sizler vermişsiniz. Kongre salonunda elimde belgeler var diye hava atan Şahin şahsıma ve rüşvet verdiğini iddia ettiği sizlere ve meclise suçlamada bulunmuştur. Kendisinde belge varmış, şimdi o belgeleri sunsun.  Bu ağır suçlamayı yapan sayın meclis üyesinin şimdi sizlerin huzurunda kimden ve ne zaman rüşvet aldığımı ispat etmesini istiyorum. İspat edemezse kendisini İFTİRACI ve MÜFTERİ ilan ediyorum.” dedi
 
Şahin İftiracımı Değil mi Karar Sizin…

CHP’nin delege ağası, feodali, ırkçı, mezhepçisi Kemal Şahin, kongre salonunda genel kurula dönerek ve gazetecilere “Elimde belgeler var. Onları size vereceğim. Mustafa Usta 544 parselden rüşvet aldı” diyerek delegenin oyunu istemişti.
 
 Esenler Belediye Meclisi bugünkü oturumda kendisinden bu konuda bir açıklama istedi. İşte Şahinin bir kelimeden başka bir şeyi olmadığı ve söylediklerinin iftira olduğunu ortaya çıkaran konuşması Şahin,“Burada demagoji yapmasın. Bu arkadaş partiden ihraç edilmiştir. Ben Esenler belediyesi rüşvet verdi veya Mustafa Bey rüşvet aldı demiyorum. Şaibeler var diyorum. Kendisi neden disipline verildiğini biliyor. Söyleyeceklerim bu kadar” diyerek günü kurtarmaya çalıştı…
Halbuki Şahin’ler sülalece ve yandaşları ile birlikte aylardan beri Mustafa Usta'nın rüşvet aldığını herkese söylüyordu. Bugün bu söylemleri inkar ederek, söylediklerini yalayıp yutan Şahin adeta kıvırdı.

 "Maddi ve manevi tazminat açacağız"
Tüm bu tartışmalara sesiz kalmayan Belediye gurup başkan vekili Osman Gökçebaş, “Belediyemizle ilgili böyle bir çirkin iftirada bulunan bu arkadaş hakkında maddi ve manevi tazminat açacağız. Bu iftiranın davacısı ve takipçisi olacağız. Kendilerine yakıştıramadık” dedi.
 
"Mustafa beyin olmadığı oturumda verdiğiniz oylarla, oybirliği ile geçti "
Başkan yardımcısı Ömer Çetinkaya, konunun anlaşılması için ve 544 parselle ilgili süreçi anlatacağım diyerek söz aldı. Ömer Çetinkaya, Mustafa bey diyor ki, 544 parselle ilgili bana bu iftirayı attılar. Sebep de bu parselle ilgili aklanmış bir mesele var. Kendi arkadaşları diyorlar ki “Sen burayı akladın ve bunun karşılığında sen rüşvet aldın” hâlbuki Mustafa bey burayı mahkemeye taşırken bu arkadaşlar burayı oybirliği ile bu meclisten geçirdiler. Kendileri oy verdiler. Evet, o dosya Mustafa beyin olmadığı oturumda verdiğiniz oylarla oybirliği ile geçti. Mustafa beyde bu arkadaşlara haklı olarak “Siz burayı oybirliği ile geçirdiniz, siz burası için rüşvet mi aldınız veya size kim rüşvet verdi” diyor. Ben buradan söylüyorum ve Kemal beyde şunu iyi bilsin belediye rüşvet vermez.


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı