Şahin İsrail'e Kafa Tuttu!

Şahin İsrail

Esenler Birleşik Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şükrü Şahin Oda Başkanlığı'na seçildiği günden bugüne kadar birçok etkinlik yaparak Esenler halkına ve Esenler Esnafı’na hizmet vermeye devam ed

Şahin İsrail’e Kafa Tuttu!

Esenler Birleşik Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şükrü Şahin Oda başkanlığına seçildiği günden bugüne kadar birçok etkinlik yaparak Esenler halkına ve Esenler Esnafı’na hizmet vermeye devam ediyor.

Ülkede yapılan yanlışlıklara tepkisini koyarak doğru yapılan işlere ise alkış tutan Şahin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şahin, “Öncelikle Esenler’de yaşayan tüm yurttaşlarımızın Ramazan Bayramını en samimi duygularımla kutluyorum. Hüzünlü bir bayramı geride bıraktık. Komşularımızdaki ateş yüreğimizi dağladı, Siyonist İsrail’in Filistin’deki zulmüne sessiz kalmamak için İsrail ürünlerini boykot Çağrısı yaparak pankartlar ile esnaf ve halkımıza duyuruda bulunduk. Aslında bu geç kalınmış bir olaydır. Göreve başladığım günden bu güne odamızın yapması gereken birçok projeyi hayata geçirmek için mücadele ediyorum. Ramazan ayında esnafımızın katkılarıyla kurduğumuz standa siyasi ayrım yapmadan standımıza gelen tüm misafirlerimize hoşgörüyle yaklaşarak elimizde geldiğince misafir perverliğimizi göstermeye gayret ettik. Esnafımızda topladığımız bağışlarla Ramazan kolileri yaparak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıttık.

Standımıza gelen siyasi parti temsilcileri Esenler’de yılın Ahisini seçmeleri için oylarını kullandılar. Bunlardan bir tanesi de CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı idi. Ziyaret esnasında kendileriyle birçok konuda görüş alışverişinde bulunduk ve esnafımızın sorunlarını dile getirerek çözümlenmesi noktasında desteklerini istedik. Esenlerde birçok etkinlik yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Benim öncelikli görevim esnafımın çıkarlarını korumak sonrada Esenler halkına hizmet ederek kalıcı eserler bırakmaktır” dedi.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı