Şahin, Hükümetsiz Devlete HAYIR!'

Şahin, Hükümetsiz Devlete  HAYIR!

Vatan Partisi Esenler İlçe Başkanı Oktay Şahin,başkanlık sistemi ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada; “ Türkiye’nin birliği, ülkenin bölünmez bütünlüğü ve halkım?

Şahin, “Hükümetsiz Devlete  “HAYIR!”

Vatan Partisi Esenler İlçe Başkanı Oktay Şahin,başkanlık sistemi ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada; Türkiye’nin birliği, ülkenin bölünmez bütünlüğü ve halkımızın geleceği için; güçlü meclis, güçlü hükümet için Cumhurbaşkanlığı sistemine ‘Hayır!” çalışmalarına başladıklarını söyledi.
 
Şahin, “Türk Milleti Cumhurbaşkanlığı Sistemine, izin vermeyecektir. Önümüzde bir referandum var, Ülkemizin ve halkımızın geleceği oylanacak. Önümüze konulan, bizden istenen rejim değişikliğidir. İstedikleri şey telafisi mümkün olmayan birçok yanlışı da beraberinde getirecek. Bu değişiklikle Hükümetsiz devlet öneriliyor, Millî Devletin küçültülmesine izin vermeyeceğiz, Esenler’de sokak sokak dolaşarak cumhurbaşkanlığı değişikliği ile Milli birliğimizin nasıl yıkılmak istendiğini anlatacağız. Halkımızı “HAYIR!”yönünde oy kullanmaları için ikna edeceğiz.
 
“Geleceklerinin ve Şahsı Hesaplarının Peşinde Koşuyorlar”
Askerlerimiz, polisimiz Elbab’ta, Cudi’de, sınırlarımız içinde ve sınır ötesinde vatan savunması yapıyor, birileri ise kendi geleceklerinin ve şahsı hesaplarının peşinde koşuyorlar. Biz bu anlayışa ve zihniyete elbette Hayır diyeceğiz. Vatan savunması milletin birlik ve bütünlüğü ile yapılır. Tüm meseleler, sorunlar halledilmiş gibi davrananların TBMM’sini fes ederek Hükümetsiz, meclissiz bir devlet kurmak, erkler ayrılığını ortadan kaldırmaktan için işbirliği içine girmişler. Bu anlayış cumhuriyetimize, demokrasimize yapılan en büyük saldırıdır. Buna izin vermeyeceğiz.
 
Türkiye’nin birliği, güvenlik güçlerimizin vatan savunmasındaki kararlılığı için, artık birlik zamanıdır… Bu anlamsız “ucube” metne “Hayır” diyeceğiz. 18 maddelik Anayasa değişikliği önerisine göre, Cumhurbaşkanı ve Başbakan tek kişide birleştiriliyor. Hükümet yetkileri Cumhurbaşkanının elinde toplanmaktadır.Hükümetsiz devlet öneriliyor, bizde bu önerilerine...
 “HAYIR!”diyoruz” dedi.   



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı