Şahin; Doğu Perinçek Cumhurbaşkanı Adayımız'

Şahin; Doğu Perinçek Cumhurbaşkanı Adayımız

Esenler Vatan Partisi İlçe Başkanı Oktay Şahin Genel Başkan Doğu Perinçek’in, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için başvurusunu yaptığını belirterek; “100 bin imza toplayarak Genel Başkanımızı adaylaştırac

Şahin; “Doğu Perinçek Cumhurbaşkanı Adayımız”
 
Esenler Vatan Partisi İlçe Başkanı Oktay Şahin Genel Başkan Doğu Perinçek’in, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için başvurusunu yaptığını belirterek; “100 bin imza toplayarak Genel Başkanımızı adaylaştıracağız.

Esenler ilçesi olarak 4-9 Mayıs tarihleri arasında partililerimiz ve vatandaşlarımıza İlçe seçim kurulumuzda imza verdirteceğiz. Genel Başkanımız Doğu Perinçek, 100 bin imzayı aşarak cumhurbaşkanı adayı olacaktır. İlçe seçim kurulumuza başvuru yapmak isteyenler (05528503030) nolu irtibat telefonundan bana ulaşabilirler…” dedi.
 
Başkan Oktay Şahin şöyle devam etti; “Vatan Partisi görevinin başındadır. Her ilçede çalışmalar yürütülüyor. Bildiğim 100 bin kişilik dilekçe hazır. Ancak partili veya yurttaşlarımızın cumhurbaşkanlığı adaylığına Doğu Perinçek'i önermek için 9 Mayıs'a kadar ilçe seçim kurullarına bizzat başvurarak imza vermeleri gerekiyor.  Şu anda elimizde 90 bin adet dilekçe var. Daha önceden Vatan Partimize müracaat etmiş vatandaşlarımızın Genel Başkanımız Doğu Perinçek'i cumhurbaşkanı adayı gösteren bu dilekçeleri yeterli görülmüyor.
 
O yüzden vatandaşlarımızdan seçmen kayıtları Esenler İlçe seçim Kurulu’nda olanları imzaya çağırıyoruz. İlçe seçim kurulunda imzaya gelerek Doğu Perinçek’in cumhurbaşkanlığı adaylığına destek verecekler her konuda 05528503030 nolu irtibat telefonundan bana ulaşabilirler.
 
Vatandaşlarımızda bir seferberlik azmi ve cesareti görüyorum.  9 Mayıs itibariyle İlçe seçim kurullarında 100 bini aşan imza toplanacağına inanıyorum. Mesai bitiminde Genel Başkanımız Doğu Perinçek, cumhurbaşkanı adayı olacaktır…”


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı