Şahin: CHP İlçe Başkanı Rüya Görüyor

Şahin: CHP İlçe Başkanı Rüya Görüyor

Esenler CHP ilçe başkanı Ütebay’ın Esenler’de yerel basına verdiği röportajında “çuvalladı, yanlış ata oynadı” CHP örgütü karıştı. Adayımız diye tanıttığı Şükrü ?

Şahin: CHP İlçe Başkanı Rüya Görüyor

Esenler CHP ilçe başkanı Ütebay’ın Esenler’de yerel basına verdiği röportajında “çuvalladı, yanlış ata oynadı” CHP örgütü karıştı. Adayımız diye tanıttığı Şükrü Şahin’in “Ben AKP’liyim” diyerek isminin siyasi arenada geçmesine tepki koydu.

Şahin Ben Ak Partiliyim
Esenler Birleşik Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Şahin çıkan dedikodulara tepki göstererek ben Ak Partiliyim benim ismimin başka partilerle anılması bile mümkün değil diye konuştu.

Telefonla görüştüğümüz Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Şahin Hakkımda söylenen muhalefetin ortak adayı olarak ismimin görüşüldüğü yada ön plana çıktığı sözü tamamen yalandan düzmeceden ibarettir. Benimle şuana kadar bu tür bir görüşme yapılmadı sadece CHP ilçe başkanı yeni yerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Benim anladığım kadarıyla CHP İlçe başkanı rüya görüyor”

Varlığı İle Yokluğundan Kimselerin Haberi Olmayan Bir İlçe Başkanı.
Şahin “Benim bu yerel seçimlerde hiçbir partiden aday olma gibi bir niyetim yok Birleşik Esnaf Ve Sanatkarlar Odası olarak yapacak çok işimiz var. Esnafımızın sorunları ile ilgileniyorum. Siyasete ayıracak vaktim yok. Şu anki mevcut yerel yöneticilerimizle de Esnaf Odası olarak birçok çalışmada bulunuyoruz kendilerinden de gayet memnunum dedi. Şahin “ özellikle belirtiyorum ben Ak Partiliyim benim ismimin başka bir parti ile anılması mümkün değil çıkan dedikodulara da kimse inanmasın. Ütebay’ın partisinde var olan değerlerle savaşmayı bırakmasını istiyoruz. Biz Esnaf odası olarak güçlü bir muhalefetin olmasından yanayız. Ütebay bırakın güçlü muhalefet olmasını, varlığı ile yokluğundan kimselerin haberi olmayan bir ilçe başkanıdır.
Şahin sosyal medya hesabı üzerinde de açıklamada bulundu
ÖNEMLİ AÇIKLAMA!
31 Mart 2018 yerel seçimlerinde bazıları maksatlı bir şekilde adımın Esenlerin ortak belediye başkan adayı şeklinde yansıtmaktadır. Bu tarz haberlerin özellikle birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu dönemlerde çıkarılması özellikle zamanlama olarak manidardır. Beni bulunduğum makama lâyık gören esnafım yeter artık demediği sürece benim esnafımı bırakmak gibi bir niyetimin olmadığının bilinmesini isterim. Ayrıca gelecek yerel seçimlerde destekleyeceğim tek kişi tanıdığım ilk günden itibaren şahsıma ve esnafıma desteğini esirgemeyen ve en önemlisi değerli Esenler halkına en iyi şekilde hizmet eden Sayın Mehmet Tevfik Göksu dur. Bununda böyle bilinmesini isterim.
Saygılarımla...
Şükrü Şahin


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı