Şahin Ailesinin Acı Günü...

Şahin Ailesinin Acı Günü...

Esenler Mimar Sinan Mah. Sakinlerinden, İbrahim Turan Lisesi mezunu eski solculardan Trabzon/ Sürmeneli Metin Şahin kısa bir süre önce yakalandığı ilik kanserine yenik düştü, hayatını kaybetti.

Esenler İbrahim Turan Lisesinin eski devrimci yurtsever öğrencilerinden, Trabzon/ Sürmeneli Metin Şahin hayata elveda dedi. Yaşamının tamamını solun iktidar olmasına, adaletli bir düzenin kurulmasına ve emeğin yüceliğine harcayan ve bu uğurda birçok bedeller ödeyen Şahin, bugün tüm bu mücadelesinin yanısıra sevdiği yoldaşlarına sessiz elveda dedi.
Şahin, uzun  süreden beri rahatsızdı, kimseye belli etmediği rahatsızlığı ile tek başına mücadeleyi seçti ancak bugün o mücadeleye yenik düştü. Cenazesi pandemi nedeniyle Mahalleye gelmeden defin yapılacağı Eyüp’ deki aile mezarlığına ikindi namazı sonrası götürülerek ebediyete uğurlandı.

Bizde devrim yolunda amansız mücadele veren Metin Şahin yoldaşımıza ışıklar içinde olmasını ve bu ayrılışın ona hiç yakışmadığını söyleyerek, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.


  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli