Sağcı Ütebay, Meydanda Salladı- Attı Tuttu

Sağcı Ütebay, Meydanda Salladı- Attı Tuttu

Esenlerin sağ bloku 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’inci yıl dönümü dolayısıyla Dörtyol Cumhuriyet meydanında kendilerince alternatif kutlama töreni düzenlendi.

Esenlerin sağcı bileşenleri 30 Ağustos Zafer Bayramı dolasıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sundular, alakasız ve bilgiye, projeye dayanmayan söylemlerle meydanı şekillendirdiler. İşin içine İmamoğlu’nu varmış gibi konuşan sağ blok, 30 Ağustos zafer bayramını kutlamak yerine sulandırdılar.

“ATATÜRK BÜSTÜ TEKRAR MEYDANA GELECEK”
Bir yerel gazetenin yaptığı habere göre CHP’nin sağcı ilçe başkanı Ütebay’in konuşmasını ballandıra ballandıra yazdı. Ütebay, “Geçen yıl 10 Kasım 2018’de burada yaptığım konuşmamda Mustafa Kemal Atatürk’ün bu zihniyet tarafından bilerek ve maksatlı bir şekilde Dörtyol Cumhuriyet meydanının bir köşesine atıldığını, bende size bir daha ki kutlamaları 10 Kasım 2019’da Dörtyol Cumhuriyet meydanında yapacağız demiştim” diye konuştuğunu yazdı. Yine sağcı Ütebay, konuşmasının diğer bölümünde “Ekrem İmamoğlu ile yaptığım görüşmede meydanın yeniden düzenleneceğini Atatürk büstünün tekrar Cumhuriyet meydanına taşınacağını söyledi” ile tamamladı. Bu kadar meselenin, bu kadar sorunun olduğu ve bu kadar yoğun gündemde İmamoğlu’nun bu kişiye nerede, ne zaman bu vaadi verdiğini açıklarsa inandırıcı olur ama yok böyle bir şey yok böyle bir görüşme…
ESENLER HALKI ADINA VE ESENLERİN GELECEĞİ ADINA SORUYORUZ
CHP’yi sağcılaştıran ve sağcı işbirlikçi Ütebay, sizler halkın aklı ile dalga geçmeye devam edin, biz sizin ne yapmak istediğinizi gazeteci olarak yazacağız.

1-Sizler daha önce bir konuşmanızda Esenlerin anahtarını il başkanına vereceğinizin sözünü verdiğiniz gibi çok sözler verdiniz verdiğiniz sözler hep havada kaldığını zannetmeyin biz unuttuk.. Anahtar nerede- verdiğiniz sözler nerede?
2-Sizler bırakın meydana proje çizmeyi, bu işler sizin boyunuzu aşar. Sizler eğitimin, Esenler’deki okulların durumu hakkında bir düşünceniz var mı, varsa açıklayın.
3-Sizler Esenlerin uygulamalı 1/ 1000 ölçekli imar planları konusunda ne gibi bir çalışmanız veya öneriniz oldu. Şu imara aygırı işler hakkında bir dosyanız, bir hazırlığınız var mı?
3-Siz Askeri alanda neler yapılıyor, bu alanda neler yapılmasını öneriyorsunuz? 
4- Sağlık, Trafik hakkında, işsizlik konusunda ne gibi bir düşünceniz var?
5 –Biz biliyoruz senin hiçbir konuta bilgin olmadığını ama senin en iyi bildiğin yalan, yanlış söylemlerle havalanmanı, halkın aklı ile dalga geçmeni biliyoruz.  Sahi şu Esenler Stadyumu kiralanmasına kafa yordunuz mu ve Esenlerin amatör spor kulüplerinin ne gibi sorunu olduğunu biliyormusunuz?
Bildiğimiz senin ve yönetiminin yırtık uçurtma misali uçtuğunu, şelfi çekerek görevinizi yapmış gibi sosyal medya yolu ile egemenleri kandırdığınızı. Biliyoruz uçtuğunuzu, havalandığınızı ama senin nereye konacağını senin bilmediğini.

Biz senin nereye konduğunu ve yırtık uçurtmanın mütevelli heyeti kimlerin olduğunu, o heyetin, o yırtık uçurtmanın nereye ne zaman düşeceğini biliyoruz… SAĞCI ÜTEBAY… 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı