Sağcı Şovmenlerin Büyük Buluşması

Sağcı Şovmenlerin Büyük Buluşması

Millet Bahçesi'nde, ilkesi ve ideolojisi olmayanlar buluştu. Göksu'nun İmamoğlu’na işçi düşmanı, “Yunan” dediği, İmamoğlu'nun-Göksu’ya, FETÖ’cu dediği unutuldu. Göksu'nun CHP&r

Sağcı Şovmenlerin Büyük Buluşması
Millet Bahçesi'nde, ilkesi ve ideolojisi olmayanlar buluştu. Göksu’nun, İmamoğlu’na işçi düşmanı, “Yunan” dediği, İmamoğlu’nun-Göksu’ya, FETÖ’cu dediği unutuldu. Göksu’nun CHP’lilerle İBB’ deki kavgalarının Esenler’de Trabzonlulara ve İmamoğlu’na  “Yunan” dediği, yerel basının tehdit ve hedef gösterildiği yok sayıldı ve o yerel basının davet edilmediği şovmenler buluşması Esenlerde gerçekleşti.  
 
Buluşmada en önemli ve çok önemli görüşmenin ana meselesi, İmamoğlu, bahçede mangal yapılması kararının yanlış olduğunu belirtti, Göksu, halk oylaması yaptıklarını ve 'mangal yapılsın' talebinin olduğu ortaya çıktığı buluşma o tehdit edilen ve hedefe konularak “erişim” engelli yerel basından gizlendi.
 
İKİ TARAFIN BULUŞMASINDA KİMLER YOKTU Kİ…
 
CHP kanadında, sağcı devşirmeler, ispiyoncular, infazcılar, müfteriler, Siyasi rantiyeciler, arsa kovalayanlar, zavallılar, emek ve halk sömürüsü taraftarları, yağcı yalakalar, hasiyet cellatları başköşede yerlerini aldılar. Birde akıllara ipotek koyan toplum mühendisleri, çantacılar, şişeciler, köşeciler, Aksal Örüklü’nün uzaktan kumandalı ayakçısı, evrak taşıyıcısı, 544 parseli AKP’lilerle anlaşarak evet oyu veren CHP'nin sağcı devşirmesi, “rüşvet- plaket” mimarı olan ilçe başkanı ve yaverleri bu buluşanlara eşlik ettiler.
 
Şovmenlerin buluşmasında, delege yapılanmasının baronları, bir ayağı CHP’de olan gövdesi AKP’li olan “Nitelikli dolandırıcılıktan” yargılananlar, CHP’nin aracıları, ara bulucu ahlak yoksunu olanlar ise haber alamadıklarında olacak ki bu kervana katılamadılar.
 
AKP Tarafında ise İmamoğlu’nun İBB’yi kazanmasını hazmedemeyen, küfürler yağdıranlar Göksu’nun ve İmamoğlu’nun etrafında pervane döndüler, gülüştüler, kahkaha attılar. CHP’lilere sosyal medya hesaplarından her türlü kirliliği, kopyala yapıştır yaparak, fotomontaj resimlerle, yalanlarla karalamada bulunanlar, şovmenler buluşmasında bir şey yokmuş gibi tavır sergilediler. Daha aradan birkaç saat geçmeden AKP İlçe başkanı düğmeye bastı ve iftiralarını sıraladı.

İŞTE O SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI…

 
 
 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı