Saadet Partisinin Esenler Aday Tanıtım Şöleni̇

Saadet Partisinin Esenler Aday Tanıtım Şöleni̇

Yüksel Düğün Salonunda15 Şubat cuma akşama gerçekleşti̇ri̇len programa birçok si̇vi̇l toplum kuruluşu, mahalle muhtarları, si̇yasi̇ parti temsi̇lci̇leri̇, Saadet Partisi̇ Büyükşehir belediye başkan

Saadet Partisinin Esenler Aday Tanıtım Şöleni̇
Yüksel Düğün Salonunda15 Şubat cuma akşama gerçekleşti̇ri̇len programa birçok si̇vi̇l toplum kuruluşu, mahalle muhtarları, si̇yasi̇ parti temsi̇lci̇leri̇, Saadet Partisi̇ Büyükşehir belediye başkan adayı Necdet Gökçınar ve Saadet Partisi̇ genel başkan yardımcısı Mesut Doğan katıldı.

Programın açılış konuşmasını, ilçe başkanı Hulusi Özbek yaptı. Özbek; "Milli görüş belediyeciliğini yeniden Esenler'e getirmek için gece gündüz çalışacağız. Bundan sonraki süreçte, sıkmadık el dokunmadık kalp bırakmayacağız." dedi.

Programda Saadet Partisi̇ genel merkezi̇ tarafından hazırlanan ve sinema salonlarına reklam verilen ancak baskılar sonucu yayından kaldırılan “SÜLÜN OSMAN VE BYE BYE HAPPİNESS” reklam filmi̇ de gösterildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Necdet Gökçınar, konuşmasında; yolsuzluğun ve israfın hat safhaya ulaştığını, ancak 31 Mart itibarıyla Milli Görüş Belediyeciliği ile halkımızı yeniden buluşturacaklarını belirtti.


“94 RUHUNUN ASİL SAHİBİ SAADET PARTİSİDİR”
Meclis üyeleri̇ adına konuşma yapan Erol Urhan ve İbrahim Bi̇ti̇ş, 94 ruhunun asil sahiplerinin Saadet partililer olduğunu ve ancak kendileri ile tekrar canlanabileceğini̇ belirttiler.
Başkan adayı Tuğrul Yalçınkaya; "Önemli bir seçimin arifesindeyiz ve Türkiye'de her alanda sıkıntıların büyüdüğü bir süreçte seçime gidiyoruz. Bizim milletimiz ne zaman sıkıntı ile karşılamış ise Milli Görüş'ün kapısını çalmıştır. Bu seçimde de tüm Türkiye'de ve Esenlerimizde, milletimizin çözüm için Saadet Partisi'ni seçeceğine inancım tamdır.
Esenlerimiz, trafik ve otopark probleminin insanımızı canında bezdirdiği bir ilçe haline gelmiştir.

Esenler belediyemizin bütçesi doğru yönetilememiş ve borç batağına sürüklenmiştir.
Belediye idaresi, tepeden bakan ve kibirli yaklaşımı ile halkımızdan kopuk bir yönetim anlayışı sergilemiş, Esenler halkı ile belediye ciddi doku uyuşmazlığı yaşamaya başlamıştır.
Böyle bir ortamda Saadet Partisi olarak tecrübeli ve donanımlı kadrolarımızla halkımıza hizmet için Esenler Belediyesinin yönetimine talip olduk.
Esenlerimize huzuru, refahı ve şeffaf yönetimi̇ yeniden getireceğiz.
Esenlere hükümdar değil, hizmetkar olacağız.

Birçok problemin çözümünü beraberinde getirecek olan ada bazında kentsel dönüşüme başlayacağız. İmar dendiğinde, bir gözü Dolar diğer gözü ise Euro gören mevcut yönetim, Esenlerde kentsel dönüşüm adı altında 2 şey üretti. Mağduriyet ve rant. Mağduriyet esenler halkına rant ise yandaşlara.
Ada bazında yapacağımız kentsel dönüşümle, Esenlerimizin trafik, otopark, yeşil alan ve  sosyal donatı alanı eksikliği̇ gibi sorunlarını da çözmüş olacağız.
Mevcut başkanın, Esenler halkı ile ciddi bir doku uyuşmazlığının olduğu da aşikar bir durum. Hizmet etmek için seçildiğimizde,  hangi görüşten olursa olsun, hangi siyasi partili olursa ayrım yapmadan hizmetkar olacağız.

Belediyeyi̇ kazandığımızda biz ve yönetim kadromuz yemin ederek göreve başlayacağız. Nasıl ki TBMM'de milletvekilleri namusu ve şerefi̇ üzere yemin ediyorsa, Esenler halkına hizmet edecek olan kadromuz da yemin ederek göreve başlayacak.
Bir diğer projemiz hanım kardeşlerimiz için olacak, el işi̇ pazarları kuracağız.
Esenlerimizdeki en büyük sorunlardan biri̇ olan madde bağımlılığıyla ilgili de projelerimiz var.  Islah merkezleri kuracağız. Hem fiziki hem de psikolojik destek vereceğiz. Tabi̇ projelerimizin hepsini̇ burada anlatmaya vaktimiz yetmez. 31 Marttan sonra tüm projelerimizi̇ hayata geçireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize saygı ve sevgilerimi̇ sunuyorum."
Genel başkan yardımcısı Mesut Doğan da yaptığı konuşmada, 94 yılında belediyeleri̇ aldıklarında laf üretmek, reklam yapmak yerine hizmet ettiklerini̇, 31 Mart gecesinden sonra, tekrar aynı hizmetlerin tüm Türkiye'de hayata geçirileceğini̇ ifade etti.


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli