Saadet Partisi Kızılayı Ziyaretti

Saadet Partisi Kızılayı Ziyaretti

Saadet Partisi Esenler ilçe başkanı Tuğrul Yalçınkaya, İlçe teşkilatı ile birlikte Esenler Kızılay şubesine yeniden seçilen Başkan Lütfü Kahveci ve yönetimini ziyaret etti.


Saadet Partisi Kızılayı Ziyaretti

Saadet Partisi Esenler ilçe başkanı Tuğrul Yalçınkaya, İlçe teşkilatı ile birlikte Esenler Kızılay şubesine yeniden seçilen Başkan Lütfü Kahveci ve yönetimini ziyaret etti.

Esenler Saadet Partisi İlçe Başkanı Tuğrul Yalçınkaya ve İlçe Teşkilatı Üyeleri ile birlikte Türk Kızılay’ı Esenler şubesine yeniden seçilen Lütfü Kahveci ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek başarı dilediler.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Tuğrul Yalçınkaya “Yeniden Esenler Kızılay Şubesi Başkanlığına seçilmenizi tebrik ediyor başarılar diliyoruz. Kızılay kamuya önemli hizmetler veren bir kurumdur. Sadet Partisi ve milli görüş olarak kamuya millete insanlığa hizmet veren her kurum ve her kuruluşa gücümüz yettiğince destek vermeye çalışıyoruz. Biz Teşkilat olarak yapılan hayırlı çalışmalarının yanında oluruz. Kızılayımız bu anlamda önemli hizmetler veren önemli bir kurumdur.



Ziyaretimizin sebebi kısa süre önce kongresini yapan Kızılay’ımızın ve yeni seçilen Başkanımızın ve yönetim kurulunun görevlerinde başarılar diliyorum. Güzel hizmetler yapacağınıza inanıyoruz. Sadet Partisi olarak Esenlerde Kızılay’ımızın artık olması gereken her noktada olacağına inanıyoruz. Tekrardan başkanımıza ve yönetimine Allah hayırlı etsin Allah hayırlı hizmetler nasip etsin” diyerek başarı dileklerinde bulundular.

Başkan Lütfü Kahveci; 3 yıllık faaliyetlerini ve kızılay`ın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kahveci " Yeni seçilen yönetimimizde dernek başkanları ve yerel basından arkadaşlar de var.  Esenlerde hayatın içinde olan arkadaşlarımız var kurumlarımızla birlikte daha sıkı çalışmalarımız olacak. Esenlerde yaşayan halkımızın, STK’ların, siyasi partilerin ve kurumların desteğini alacağız.
Kahveci “önümüzdeki dönem Esenlerde faaliyetlerimizi Kızılayın farkındalık çalışmalarını yapacağız. Bağışçılarımızı artırmayı hedefliyoruz. Kan bağışı kampanyalarını daha sık yapmaya çalışacağız. Bunun yanında gönüllülük esaslı gençlerimizi Kızılaya kazandıracağız" diye konuştu.



Ziyaretin sonunda Kızılay Başkanı Kahveci Esenler Saadet Partisi İlçe Başkanı Tuğrul Yalçınkaya ve ilçe teşkilatına kızılay rozeti taktı.
 
 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı