Saadet Partisi İl Kongeri'sine Hazırlanıyor

Saadet Partisi İl Kongeri

Saadet Partisi Esenler İlçe Başkanlığı yönetim kurulu ve basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi

 

 

 

 

 

 

 

 

Saadet Partisi Esenler İlçe Başkanlığı yönetim kurulu ve basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda yerelden genele kadar birçok konuya açıklık getiren Başkan Erol Urhan, Saadet Partisi’nin 4.Olağan İstanbul İl kongresi için start verdiklerini söyledi.

Erol Urhan, “4.Olağan kongremiz 4 Aralık 2011 Pazar günü saat 10:00’da Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu’nunda yapılacaktır.” dedi.

Urhan konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Bundan sonra her ay kahvaltı organizasyonları düzenleyeceğiz. Basın mensupları ile bütün gelişmeleri değerlendirerek fikir alış verişinde bulunacağız. Saadet Partisi Milli Görüş hareketinin devamıdır. ‘Yine yeniden Milli Görüş’ sloganı ile kongremizi yapacağız.

Ağzının Payını Verirdim

24 Kasım Öğretmenler Günü Atatürk Anıtı’na çelenk koyduk. Protokolde zayıflık vardı. Ama orada gördüm ki, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Vekili Ayhan Turan bize ve diğer siyasi partinin çelenk koymasına tepki gösterdi. Biz siyasi partiler olarak öğretmenlerimize destek vermek için oraya gidip çelenk koyduk. Tepki göstermelerine bir anlam veremiyorum. Şube Müdürü’nün tepkisini görseydim ağzının payını verirdim. Bu arkadaşın ufkunun dar olduğunu, böyle tepki gösteren birisinin de sözlerinin ciddiye alınmaması gerekir. Bizim iktidarımızda halk ve milletin nasıl kucaklanacağını herkes görecektir. Türkiye’de oy kaybına uğradığımız söyleniyor. Biz onun için diyoruz ki, ‘Yine yeniden Milli Görüş’.

Tembel Belediyecilik 1994’te bitti

Esenler’deki belediye çalışmalarından bahsedecek olursak, 1994’ten tembel belediyecilik anlayışı ortadan kaldırılmıştır. Bunu da Milli Görüş zihniyeti ile biz gerçekleştirdik. Bugün belediyelerin yaptıkları şudur: yapılan her çalışma sanki onların görevleri de değil de çok çalışıyorlarmış gibi gösteriyorlar. Belediyelerin vatandaşlarına hizmet etmek için seçilirler ve bunun için vardırlar. Bizim belediye başkanımızın eleştiriye tahammülü yok. Eleştirilere açık olmalıdır.” dedi.

Belediye Başkanı Bitmemiş Projeleri Bitmiş Gibi Gösteriyor

Toplantıda bulunan Meclis Üyeleri ise, “Belediye Başkanımız bitmemiş projeleri bitmiş gibi gösteriyor. Örnek olarak hastane ortada duruyor. 1 senede bitireceğim dedi. Ben hastanenin açılıp, insanların orada muayene olduklarını görmediğim sürece hastaneyi bitmiş olarak nasıl kabul edeceğim? Belediye Başkanı’nın bir ortamda söylediği diğer bir ortamda söylediğini tutmuyor. Bunlar yüzde 50 oyun kibirli halini yaşıyor. Akp’nin dışındakiler ister muhalefet olsun ister başkaları olsun onları alkışlayacaklar. Akp’nin mevcut ruh hali budur. Bu alışkanlıklarından vazgeçmeleri bizim de beklentimizdir.” dedi.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı