Saadet Partisi Esenler TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE' için yola çıktı

Saadet Partisi Esenler TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE

Saadet Partisi’nin tüm ilçe başkanlıklarında gerçekleştirilen toplantılarını tamamlayarak sahaya indi. Esenler’de İlçe Başkanı Hulusi Özbek ve yönetim kurulunun tam kadro katıldığı toplantı so

 
Cuma- Cumartesi ve pazar günü İstanbul’da gidilmedik ilçe bırakmayan Saadet Partisi kurmayları, partililerle bir araya gelerek yeni dönemde yapılacak çalışmaların önemi hakkında istişarede bulundular.
 
Esenler ilçe merkezinde mahalle muhtarları ile gerçekleşen toplantıya SP Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan katıldı. Toplantıda Esenler Mahalle Muhtarlarının pandemi dönemi biriken ve katlanan sorunlarını, öneri ve şikayetlerini dinleyen Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, sorunların çözümleri konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.
 
 
SAADET PARTİSİ ESENLER RÜMELİLER DERNEK ZİYARETİ
Saadet Partisi Esenler İlçe Başkanı Hulusi Özbek ve ilçe teşkilatıyla birlikte Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan Esenlerde bir dizi ziyaretlerde bulundular. Saadet partisi heyetinin ilk ziyareti Rumeliler Derneği Esenler Şubesi oldu. Saadet heyetini Dernek Başkanı Ekrem Beşkardeş ve heyeti ağırladı. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi içinde geçti. Ziyaret sonrası SP’liler Esenler’de diğer hemşeri derneklerine ve bazı noktalara ziyarette bulundular.
 
 
SAADET PARTİSİ ESENLER SİNOPLULAR DERNEK ZİYARETİ
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, Esenler İlçe Başkanı Hulusi Özbek ve beraberindeki heyetin bu seferki durağı Sinoplular Derneği Esenler Şubesi oldu. Ziyarette Sinoplular Dernek Başkanı Enver Tabakoğlu ve heyeti ile bir araya gelen Saadet Partili heyet bir süre istişare yaptı.
 
SAADET PARTİSİ ESENLER AVICENNA HASTANESİ ZİYARETİ
Saadet Partisi Genelş Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, Esenler ilçe Başkanı Hulusi Özbek ve heyeti Avicenna Hastanesine bir ziyaret gerçekleştirdiler.
 

SAADET PARTİSİ Genişletilmiş İlçe Divanı Yapıldı.
Esenler İlçe Başkanlığı Eylül ayı genişletilmiş ilçe divan toplantısını Esenler Belediyesi nikah salonunda gerçekleştirdi.
 
18 Eylül Cumartesi saat:20:00'da Teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen İlçe Başkanı Hulusi ÖZBEK ve Yönetimi Eylül ayı faaliyetlerini değerlendirdi. Birim Başkanları, gençlik ve kadın kolları aylık birim raporlarını sundu.
 

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut ARIKAN’ın konuşmacı olarak katıldığı toplantıda genel siyasi gündemi değerlendirdi. Vatandaşın geçim sıkıntısı, gıda enflasyonu, gittikçe ağırlaşan faturalar altında gelecek kaygısı yaşadığına vurgu yapan Arıkan, yaşanan tüm bu süreçlerin dış politika ve ekonomi yönetimi, toplumsal kutuplaşma ve küresel rekabet koşullarının bir dayatması sonucu yaşandığına dikkat çekti. Arıkan, konuşmasının devamında “Tam Bağımsız Türkiye için, büyük ve güçlü bir Türkiye için, müreffeh ve yaşanabilir bir Türkiye için” yola çıktıklarını vurgularken, birikmiş bir çok konunun çözüm beklediğini bunun için en yakın zamanda Saadet iktidarına ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

 
Saadet Partisi teşkilatlarına çok iş düştüğünü önemle vurgulayan Arıkan, bu yüzden Türkiye geneli tüm teşkilatlarımıza vites büyültme talimatı verdiklerini hatırlattı. Hassaten İstanbul Teşkilatlarına ve özellikle Esenler Teşkilatına gösterdikleri gayretten ötürü teşekkür ederken, en yakın zamanda İktidara yürüyüşün gerçekleşmesi için bunun yeterli olmadığını, her zamankinden daha fazla geceli, gündüzlü, Esenlerin tüm sokaklarına, evlerine, halkımıza ulaşılması, onların dinlenmesine, dertlerine ortak olunmasına, umut olacak, reyini alacak plan ve çözümlerimizin paylaşılmasına acilen ihtiyaç duyulduğunu hatırlattı. Toplantı Arıkan ve Özbek’in yeni genç üyelere rozet takma merasimi sonrası sona erdi.

 


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli