SP'nin Vekil Adayı Tuğrul Yalçınkaya'ya Çirkin Saldırı

SP

Esenler’de AKP’nin kurduğu stant çalışanın SP milletvekili adayı Tuğrul Yalçınkaya’ya ve beraberindeki partililere çirkin saldırı yapıldı.

SP’nin Vekil Adayı Tuğrul Yalçınkaya’ya Çirkin Saldırı
Esenler’de AKP’nin kurduğu stant çalışanın SP milletvekili adayı Tuğrul Yalçınkaya’ya ve beraberindeki partililere çirkin saldırı yapıldı.
 
Esenler cumhuriyet meydanında siyasi partilerin açtıkları stantların her gün bir veya birkaç ziyaretçileri oluyor. Özellikle her partinin Milletvekili adayları Esenlere geldiklerinde, rakip olsun veya ayni ittifakta olsun ayrım yapmadan stantlara ziyaretlerde bulunarak başarı dileklerinde bulunuyorlar. Bugün Saadet partisinin Milletvekili adayı Tuğrul Yalçınkaya tüm stantları gezdi, son olarak AKP standına gittiğinde hiç beklenmedik ve hoş olmayan bir olayla karşılaştı. Yalçınkaya AKP’lilerle tokalaştığı anda kendini bilmez birisi, kendinden geçerek sesinin çıktığı kadarıyla bağırarak SP milletvekili adayını protesto etmeye başladı. Yalçınkaya bu meczup’un bağırışlarına aldırış yapmadan ziyaretini tamamladı. Ancak stant görevlilerinin bu olaya sesiz kalması ise moralleri bozdu…
 
Diğer siyasi partilerin ilçe başkanları ve stant görevlileri bu olayı kınayarak tepki koydular. “İnsanda edep olur, bu saygısızlığı kabullenmemiz mümkün değil. AKP’liler veya herhangi bir partili bizleri ziyaret ettiklerinde, o kişiyi biz misafirimizdir diyerek karşılar, saygı gösteririz. biz böyle bir olayı yaşatmayız, yaşatmak isteyen olursa stanttan kovarız” dediler.  
 
Olayın tanıklarından İYİ parti İlçe Başkanı Necdet Kiracı ise, “Olay çok çirkin. Yapılanı tasvip etmiyorum, sayın vekil adayı bizlere de ziyarette bulundu, karşılıklı başarılar diledik. Sevgi ve saygı kurallarını aşan bu kişi provokatördür. Sayın AKP ilçe başkanının bu tip insanlara pirim vermeyeceğini çok iyi biliyorum. Bu anlayışta olan birinin, stant çalışmasında bulunması doğru değildir. Sayın AKP ilçe başkanı Umut Özkan’a bu konuyu anlatacağım” dedi.   
   
 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli