SP'den Meclis'e 5 Soru Önergesi

SP

Göksu’nun harcamalarını Saadet Partisi Meclis Üyeleri FevziBaşoğlu, Sebahattin Yiğit, Tuğrul Yalçınkaya önerge ile sordu.



SP’ Den Meclise 5 Soru Önergesi

Göksu’nun Harcamalarını Saadet Partisi Meclis Üyeleri FevziBaşoğlu,  Sebahattin Yiğit,Tuğrul Yalçınkaya Önerge ile sordu.

Esenler Belediye Meclisinin 4. Seçim Dönemi 5.Çalışma Yılı 2013 Senesi Ocak Ayı Meclis Toplantıları’nın 11Ocak Cuma gününe ait ikinci birleşiminde Saadet Partisi Meclis üyeleri Esenler Belediye Başkanlığına yanıtlanması için 5.adet yazılı önerge verdi.
 
ESENLER BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA
 
Aşağıda bahsedilen konular hakkında tarafımıza yazılı olarak bilgi verilmesini önemle arz ederiz. 11/01/2013
 
Fevzi BAŞOĞLU                      Sebahattin YİĞİT       Tuğrul YALÇINKAYA
Saadet Partisi                         Saadet Partisi             Saadet Partisi
Meclis Üyesi                           Meclis Üyesi               Meclis Üyesi
 
1-Belediye başkanımızın odası makama geldiğinden beri kaç kere değiştirilmiştir. Bu değişiklikler hangi ihale usulüne göre yaptırılmıştır. Bu değişiklikler ile ilgili İhale dosyası ve sözleşmelerinin fotokopilerinin tarafımıza verilmesini.
2- Başkanlık özel kalem harcamalarının 2012 yılı içindeki harcamalarının aylık olarak dökümünün tarafımıza verilmesini.
3- Kemer de bulunun belediyeye ait yerlerde yakıt çalınmasına dair adli bir vaka olmuş mudur? Böyle bir vaka var ise sonucu ve çalınan miktar ne kadardır.

4- Belediye binamızda personelden abdest alınma hususunda uygun yer olmadığına, yemekhane katında bulunan abdest yerinin de kapalı olduğu ve özel şahıslara hizmet ettiği yönünde şikâyet gelmektedir. Bu mobbing uygulamasına son verilmesi ve personele yakışır bir abdesthane yapılması hususunda ne zaman uygulama yapılacaktır.

5- 07/01/2013 tarihinde yapılan meclis oturumunda denetim komisyonuna belediye şirketinde yönetici olan Abdulkadir Şengör beyefendi seçilmiştir. Bu komisyon belediye şirketini de denetleyecektir. Denetim yapan kişinin yönettiği şirketi denetlemesi bu denetimi nakıs kılacaktır. Bu hususta bir düzenleme yapılacak mıdır? İşleyiş hakkında bilgi verilmesi…Göksu’nun Harcamaları Dahil 5 Önerge Verdi
 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli