SP ESENLER 15 SKM AÇTI

SP ESENLER 15 SKM AÇTI

SP Esenler basınla kahvaltıda bir araya geldi ve sonrasında Esenler genelinde seçim koordinasyon merkezi açılışları gerçekleştirdi…

SP ESENLER 15 SKM AÇTI

SP esenler basınla kahvaltıda bir araya geldi ve sonrasında Esenler genelinde seçim koordinasyon merkezi açılışları gerçekleştirdi…

Toplantıda Saadet Partisi Esenler İlçe Başkanı Tuğrul Yalçınkaya şunları söyledi;

'' 40 yıllık misyona sahip SP Ülkenin kalkınması ve selameti için çalışan tek partidir. Tam bir entegrasyonla çalışarak bugüne kadar 20 bin daireye tanıtım metaryelerimizi ulaştırdık. Kalan 45 gün içinde tüm konutlara seçim metaryellerimizi ulaştıracağız. Seçim sürecini üç bölüme ayırdık. Giriş ve ısınma, gelişme ve taarruz. Şimdi son onbeş günden bu yana taarruz dönemindeyiz. İlçe genelinde 35 SKM yeri tespit ettik ve 15 tanesini açtık. Bugün Fevzi çakmak Mahallesi'nde açılış töreni ile başlıyoruz. Mevcut başkan araştırma şirketi sahibi. Yaptırdığı anketlerde SP hızlı bir şekilde gelince bu başkanı kızdırıyor. O kızgınlıkla yetkilerinin dışına çıkıyor.

Çalışmalarımızı engellemek için her şeyi yapıyorlar. Biz taş atana gül atarız. Bu aşamadan sonra kardeşane uyarmalarla yetinmeyeceğiz. Astığımız bayraklar ve pankartlar geceleyin belediye tarafından indiriliyor. Açtığımız SKM’lerin mülk sahipleri zabıta ekipleri tarafından denetleniyor.  Belediye başkanı afişlerimizi asan bina sahiplerine bizzat gidip fırça atıyor. Başkan kendi yetkilerinin dışına çıkarak bir diktatör gibi engellemeler yapıyor. Gereğinden fazla müsamaha maraz getirir. İktidarımızı engellemeye yönelik hiçbir engellemeye fırsat verdirmeyeceğiz.

AKP Esenler ve Türkiye’de düşüşe geçti. Bu nedenle agresifleşiyorlar. Biz seçim sürecinin kardeşane, demokratik ortamda ve şölen havasında geçmesi için çalışıyoruz. Biz kötü bir örnek yaşanmasın istiyoruz. Profesyonel biçimde ve teknik olarak çalışıyoruz. Projelerimizi tamamladık. Kısa bir süre sonra açıklayacağız…”

Kahvaltıdan sonra ilçe teşkilat ile yerel basın Fevzi çakmak mahallesindeki seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı