SP 2.Bölge Esenlerli Adaylarını Tanıttı!

SP 2.Bölge Esenlerli Adaylarını Tanıttı!

Saadet Partisi 12 Haziran genel seçimlerindeki 2.Bölge Milletvekili Adaylarını Esenler Kemer Spor Tesislerinde sabah kahvaltılı bir toplantı düzenleyerek yerel basına tanıttı. Toplantıya SP esenler ilçe teşkilatının yan

 

 

 

 

 

 

Saadet Partisi 12 Haziran genel seçimlerindeki 2.Bölge Milletvekili Adaylarını Esenler Kemer Spor Tesislerinde sabah kahvaltılı bir toplantı düzenleyerek yerel basına tanıttı. Toplantıya SP esenler ilçe teşkilatının yanı sıra yerel basın katıldı.

İlçe başkanı Tuğrul Yalçınkaya Saadet partisi 12 Haziran genel seçimlerinde bu seçimi çok iyi bir şekilde analiz edip, buna göre tavır almasını gerektiğini inanarak başladığı konuşmasında şöyle devam etti; “ söylüyorum ekonomik olarak çöküntü içinde olduğumuzu ifade ediyorum. Ülkemizin Ak Partiden önceki iç ve dış borçlarda bakıp ve bugünkü iç ve dış borçlarına baktığımız zaman onlar ne derse desin onlar televizyonlarda milli gelirin ne kadar yüksek olduğunu söylese de söylesinler, bizi ilgilendiren milyonlarca insanın geçimini sağlamak zorunda kaldığı asgari ücrettir ” dedi.

“Milli görüş tekeden süt çıkartır”

Yalçınkaya konuşmasında 630 lira asgari ücretle çalışan milyonlarca insanımızın olduğunu ifade ettikten sonra “geçinmek durumunda olan bugünkü iktidar, ülkemizde kişi başına 10000 bin dolar olduğunu ifade ediyor isterse ekonomik olarak çöküntü içerisinde ülkemizin sosyal olarak da çok kötü olduğunu söylemiştim. Bakın Saadet Partisi söylediği şeyleri tabansız söylemez. Saadet Partisi yapmayacağı şeyleri kayıtsız söylemez sosyal olarak da hiçbir şey söylemeye gerek yok. Ülkemizdeki hırsızlığı, ülkemizdeki boşanma oranlarını, insanların bir birine olan güven zafiyetini emin olun çatışma, hatta Allah korusun kardeş kavgasına söylemeye bile dilimiz varmıyor. Hiç kimse kardeş kavgasını inkâr edemez. Hiç kimse sosyal faaliyeti inkâr edemez. İşte bu yüzden ekonomik olarak ne kadar sıkıntıda olduğumuzun kanıtlarıdır ”dedi.

Yalçınkaya “Ak Partinin iç ve dış borçlanmada beceriksizliğini pekte ifade etmeye gerek yok. Bizim insanımızın hafızasında kalsın diye belirtmekte fayda var. Bakın Libya’ya NATO kararı aldığında o dönemlerde ve süreçlerde bizim Kasımpaşalı başbakanımız çıktı. Siyasi iradesizliği bulunan hükümetimizin başbakanı 21 gün sonra NATO ya bilerek 2 tane savaş gemimizi gönderdi. Peki, bu söylediğimiz örnekte siyasi olaraktan biz çöküntü içerisinde olduğumuzu, kos kocaman Türkiye Cumhuriyetini başbakanı bir siyasi arbedesinin elinde olmadığını işte bu ülkenin sefaletini içerisinde olduğunu anlaya bilmek için 3 tane unsur vardır. Ekonomik sosyal siyasal biz iddia ediyoruz ki; zaten öncede kötüydü şimdide Ak Parti hükümetinden sonra kötüydü. Sosyal siyasal ve ekonomik olarak diyoruz ki köprüden önceki son dönüş bu değil bu uçurumdan önceki 12 Haziran seçimleri Allahın izniyle biz inançlı milli görüş teşkilatı olarak bu inançla mücadelemize ve ülkemize uçurumdan önceki son dönüşle başını tekrar döndürecek ” dedi.

Esenlerde ki siyaset de Esenlerli ve Esenlerli olmamak damgasını vurmuştu

Yalçınkaya konuşmasını sonunda “evet kardeşler bu kısa değerlendirmeden sonra sizleri altını çizerek de özelliklede basın mensubu kardeşlerimde söylüyorum bakın milli görüş hareketinin ve Saadet Partimizin hep söyledik. Son dönemlerde Esenlerde ki siyaset de Esenlerli ve Esenlerli olmamak damgasını vurmuştu. Özelliklede son seçimlerde bu çok ifade edilmişti. Hatta bir basın mensubu kardeşimde birazda Haksız olarak da alakalı bir yazı yazmıştı. Daha öncede yıllarca Esenlerde oturan ilce başkanımız hakkında. Bakın işte esas Esenlerli olmak, işte Esenlere değer vermek budur. Bizim karşımıza kaç tane siyasi parti aday çıkara bilmişler ki; evet bir tane Esenlerde çok gerilerde bir parti var çıkardı. Şimdi bunu borç olarak omuzlarınıza yüklüyorum. Ben bunu yürekli bir şekilde gazetelerinizde ve internetlerinizde altını çizerek yayınlamanız gerekiyor. Aksi taktide sizlerinde Esenlere değer vermediği İnancına katılacağım. Ben saadet partisi ilce başkanı olarak da her yerde bu basın mensubu kardeşlerime destekleyeceğim. Ben saadet partisi ilce başkanı olarak da basın mensubu kardeşlerime şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli