ŞOVMEN GÖKSU, HALKI DÜŞMANLAŞTIRIYOR

ŞOVMEN GÖKSU, HALKI DÜŞMANLAŞTIRIYOR

Esenler İYİ Parti İlçe Başkanı Şeh Ömer Kara: Esenler Belediye Başkanı Göksu, Menderes metro istasyonunda bulunan İSPARK'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından kapatılacağını siyasi malzeme yaparak

Esenler İYİ Parti İlçe Başkanı Şeh Ömer Kara: Esenler Belediye Başkanının buraya gelip yalan, yanlış, aslı astarı olmayan açıklamasından hemen sonra, İBB’den yapılan açıklamada, söz konusu otopark alanının İETT'ye ait olduğu ve bu alanının İETT tarafından kullanılması için İSPARK'a yazı gönderildiği, ardından yapılan görüşmeler neticesinde otoparkın İSPARK tarafından kullanımının sürdürülmesi kararına varıldığını bildirdi. Bakalım bu açıklamadan sonra sayın, belediye başkanı nasıl bir yol izleyecek ve hangi yanıltıcı sözleriyle halkımızı kandıracak ve şov yapacak.


“GÖKSU, HALKI  DÜŞMANLAŞTIRIYOR- ESENLERE YAKIŞMIYOR"

Ömer Kara: Esenler Belediye Başkanı sorumluluğunun büyüklüğünü anlamamış olacak ki yaptığı her şovun altında kalıyor, eziliyor. Bakınız bir yönetici yalan söylememeli, insanları benden ve senden diye ayırmadan kucaklamalı. Sayın Belediye Başkanımızın asla bu kriterlere uyan birisi değildir. Bugüne kadar söyledikleri ve iddia ettikleri her konuda kendilerine gerekli cevapları meclis kürsülerinden verilmiş olmasına rağmen uslanmayan, yüzü kızarmayan Belediye Başkanı, Esenlere yakışmıyor.
Belediye başkanının bugüne kadar yaptığı en iyi işleri şov yapmak, insanları ayrıştırarak kutuplaştırmak ve halkı birbirine düşmanlaştırmak olmuştur.

Bu durumu kendisine yakıştıramıyorum.



Bugün burada bir problem varmış gibi bu meseleyi siyasi bir malzeme yapması siyaseten hoş olmamıştır. Göksu, yapılan hizmetleri kendi bütçesinden, kendi cebinden yapmış gibi anlatıyor. Sen belediye başkanıysan hizmet yapacaksın. Bugüne kadar İBB’nin Esenlere yaptığı hizmetleri kendisi yapmış gibi bir aldatmacaya artık kimse inanmıyor. Siyaseti ve hizmetleri şov için veya tribünlere oynamak için yapmak siyaseten ve ahlaken etik değildir.

“BAŞKAN GÖKSU, BELLİ Kİ SEÇİM YENİLGİSİNİ HAZMEDEMEMİŞ”
Göksu, İBB’nin yaptığı her olumlu işi olumsuz gösterdiğini bilmeyen yok! Bizler bu ilçenin insanları olarak ilçemizde yapılan olumlu işlere güzel diyerek, yapanlara veya kimler tarafından yapılmış olursa olsun teşekkür eder alkışlarız.  Göksu’nun da ayni  cesareti göstererek yapılan güzel işleri İBB’nin halkın yararına yaptığı yatırımları övmesini bekliyoruz. İBB’nin iş alımından, süt dağıtılmasına, metro inşaatlarından, cemaat ve tarikatların musluklarının kısılmasına kadar yapılan her olumlu hizmetine Göksu’nun muhalif bir tavır sergilemesi meslek haline gelmiş.  Göksu, seçim yenilgisini hazmedemediği gibi, yoksullaşan halkın halk ekmek büfelerinden ucuz ekmek yiyebilmesini de hazmedemiyor. Halk Ekmek büfelerine karşı çıkan ve İBB’yi aciz içinde gösterme gayretlerine biz izin vermeyeceğiz. Göksu ve onun gibiler bıraksınlar partizanlığı, bıraksınlar halka ulaşacak hizmetlere engel olmayı, bıraksınlar hizmet veren namuslu çalışanlarla uğraşmayı.