Tarih: 21.03.2022 02:47

SOROSÇULARDA İNSANLIK YOK Kİ DUYGU OLSUN

Facebook Twitter Linked-in

CHP Genel Başkanı, gençlerin hep bir ağızdan “Bilmem mi? Zor günlerimde hep sen yanımda vardın” şarkısını okuması üzerine duygulanmış. Yahu Kılıçdaroğlu ve ekibinin duygusallığı olmaz, olsa olsa emek sömürüsü hayranlığı olur!

SENDEN OLSA OLSA RTE GİBİ CUMHURBAŞKANI OLUR…

Son egemene, son diktatöre yanı Kılıçdaroğlu’na Soruyoruz… yıllarca CHP’de mücadele vermiş yığınlar, hatta sen devletten bizim verdiğimiz vergilerin karşılığında maaş alırken, CHP’nin önünden geçmeye tenezzül etmediğin dönemlerde varını yoğunu, aşını, parasını pulunu CHP için harcayanlar .(eşinden zaman, aşından kesen, işinden zaman ayıranlar. CHP’ile yatıp kalkanlar)senin genel başkanlığın döneminde binlerce haksızlığa uğradı… o haksızlıklar olduğu gün yapanlara hesap sormadığın gibi ödül veren birisinde duygu mu olur? OLMAZ OLMAZ…

ŞAKŞAKÇILARIN BİRGÜN SENİN GİBİ HELALAŞMAYA ÇIKACAK VEYA RTE’ KİLLER GİBİ ALLAH AFETSİN DİYECEKLER

Sen ve senin gibiler yaşamını, makam ve mevki sahibi olmayı, nefes almayı bile emek sömürüsü üzerine kuran diktatörlerde duygu falan olmaz. Sen emek sömürüsü yapamadığın için duygulanan birisisin.  Sende duygu olsa diktatörlüğe soyunmazdın.

SOROSÇUNUN DUYGU DOLU PAYLAŞIMI BÖYLE OLUR…



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —