SOROSÇÜ KILIÇDAROĞLU HERKESİ ENAYİ YERİNE KOYMUŞ

SOROSÇÜ KILIÇDAROĞLU HERKESİ ENAYİ YERİNE KOYMUŞ

Eski Adalet Bakanı Müftüoğlu: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'yla ittifak yapmaları için görüştüm, ikisi de olumlu yaklaştı” dedi.

George Soros, beslemesi CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun bakmayın düzen karşıtı söylemlerine, bakmayın Erdoğan karşıtı olduğunu söylemesine. O yaptıklarıyla ve zaman zaman yaptığı gaflarla ne olduğunu, hangi kulvarda koştuğunu gösteriyor.  CHP Genel Başkanının on parmağında on marifet var, sola ve sosyalistlere müthiş bir düşmanlık besler, kendi dünyasında din bezirgânlığı yatar. 

 Eski Adalet Bakanı Müftüoğlu, aracı olmuş ve Kemal Beyle kapalı kapılar arkasında yaptığı görüşmeyi kusmuş. Hani elçiye zeval olmaz derler ya bu elçi değil soy ismi gibi Müftünün oğlu Müftüoğlu. Ya görüştüğü ve arabuluculuk yaptıkları kim derseniz birisi ehlibeyt soyundan, Seyit torunu Kılıçdaroğlu, diğerde evliyalar diyarı Karadeniz’in din âlimlerinin yetiştirdiği R.Tayyıp Erdoğan. Bu görüşmede ne olmuş derseniz; yanardönerlik, ihanet ve kitlesini satmak nerde ise olmuş. Olmuş ya ateş olmayan yerden duman tütmezmiş derler ya bu görüşmede ateş paçayı neredeyse sarmış. Eeeee ne derler yapılan alengirli ayak oyunları birgün ortaya çıkar.

"Kılıçdaroğlu, 'Erdoğan'ı destekleyelim' dedi"

Bakın Müftüoğlu bu görüşmeyi böyle anlatıyor… Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'yla ittifak yapmaları için görüştüm, ikisi de olumlu yaklaştı. Erdoğan’ı CHP ile koalisyon için zorladığını ifade eden Müftüoğlu, “Kemal Kılıçdaroğlu'nu da zorladım. Fakat ikisi olumlu bakıyorken mümkün olmadı. Cumhurbaşkanı, 'Kemal Bey, külliyeye gelmez' dedi, Kılıçdaroğlu, 'Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem'e geçişi istesin biz de cumhurbaşkanı adayı olarak kendisini destekleyelim' dedi ama sonuç yok. 3 ay önceki görüşmelerimden bahsediyorum, çok uzak değil. Cumhurbaşkanı çaresiz kaldı ve MHP ile devam ediyor ama memleketin tepesinin temelini bombalayan onlar” diye anlattı. CHP Genel Başkanı bunları söylerken inanın binlerce CHP’liyi ve cumhuriyetçiyi enayi yerine koymuş oldu. Bu enayi yerine konulanlara vallahi iyi olmuş.

Hayırsever büyük halk adamı Müftüoğlu devamında, ”Çünkü ben Türkiye'nin geleceğinin, Türkiye'nin bekasının tehlikede olduğunu görüyorum. Bunun müsebbibi sadece AKP değil. AKP'ye rey verenlerin tutumu da buna sebeptir. Vatandaş mankurtlaşmış zaten. Gözü başka bir şey görmüyor. Neden? Menfaati var. Çocuğunun okulu var. Hanımının araba derdi var. Onun fabrikasının meselesi var. Tahakküm ve baskı olunca adam doğruyu söyleme imkânından mahrum kalıyor. Ama ben hür fikirli bir adamım. Ben Necmettin Bey'e de çok itiraz ettim." Dedi.

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı