SOLUN DUAYENLERİNDEN FEHMİ ABI HAKKA YÜRÜDÜ

SOLUN DUAYENLERİNDEN FEHMİ ABI HAKKA YÜRÜDÜ

Solun duayenlerinden- 78 kuşağının fikir ve eylem emekçisi yoldaşımız. CHP Esenler eski İlçe Başkanı, Avukat Fehmi İlhan, önce kalp problemi, sonra ise kanser illetiyle uzun süre mücadele etti ve bugün aramızd

Solun duayeni, devrimci yurtsever Avukat Fehmi İlhan’ın, ömrü halk mücadelesiyle geçti. Önce stres ve hayat yorgunluğuna kalbi rahatsızlık verdi, arkasından çağın illeti dediğimiz kansere yakalandı. Uzun süre hastanelerde tedavi gördü ama yapılan tüm müdahaleler bizlerden Fehmi Ağabeyiyı, kopardı, kahpe felek o nu sevdiklerinin elinden altı, götürdü.
Fehmi abı geride gözü yaşlı aile, gözü yaşlı sevenlerini bıraktı.
 
Merhum  Fehmi İlhan ağabeyimizin cenazesi bugün saat 15: de Zincirlikuyu camiinde kılınacak cenaze namazından sonra, Zincirlikuyu mezarlığında ebedi istirahatkahına defnedilecek.  

Bizde, 7-24 Esenler haber ailesi olarak: 78 kuşağının fikir ve eylem emekçisi yoldaşımız.solun duayeni değerli büyüğümüz, CHP sol kanat üyesi, CHP Esenler eski ilçe başkanı Fehmi İlhan ağabeyimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, sol kanat camiasına başsağlığı dileriz.