SENİN VERGİLERDEN APARDIĞINI BİZ MİLLETİN HAYRINA KULLANACAĞIZ'

SENİN VERGİLERDEN APARDIĞINI BİZ MİLLETİN HAYRINA KULLANACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman Bursa Esnaf ve Sanaatkarlar Odası'na yaptığı ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüklendi. Erdoğan'ın Milliyetçi Hareket Partisi'nin se

“SENİN VERGİLERDEN APARDIĞINI BİZ MİLLETİN HAYRINA KULLANACAĞIZ”
 
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman Bursa Esnaf ve Sanaatkarlar Odası'na yaptığı ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüklendi. Erdoğan'ın Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçim beyannamesinde bulunan asgari ücret 1400 lira olacak maddesi için 'kaynağı nerden bulacasınız? ' sorusuna 'Kaçak sarayı yaptırırken  1 katrilyon 370 trilyonu sen nereden buldun? Senin bu milletin vermiş olduğu vergilerden apardığını biz yerinde muhafaza edip bu milletin hayrına kullanacağız ve bu milletin derdine deva olacağız.' diye cevap verdi.
 
MHP Genel Sekreteri Büyükataman, Bursa Milletvekili adayları Kadir Koçdemir, Fevzi Zırhlıoğlu ve Selçuk Türkoğlu ile birlikte Bursa Esnaf ve Sanaatkarlar Odası'nı (BESOB) ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bulunduğu makamı politize ettiğini savunan Büyükataman,' Biz seni oy veren insanlar olarak cumhurbaşkanı olarak oraya taşıdık. Millet sana bunun için yetki verdi. Sen şimdi kalkıp bu iş bu sisteme yürümüyor, bu gömlek bu millete dar geliyor, bu sistem değişmeli, ülkeye başkanlık sistemi gelmeli diyerek yeni bir sayfa açmaya kalkarsan bunda bir art niyet var demektir. 13 yıl boyunca bu ülkeye hizmet anlamında yapmaya arzu ettiğiniz birşey vardı da ne engel oldu size? İstediğiniz her türlü düzenlemeyi apar topar bir şekilde istediğiniz gibi meclisten geçirdiniz. Hizmet anlamında parlamenter, demoktarik mevcut sistemin engel çıkardığını bugün ifade ediyor olmak doğru değil. Bu iddialarınızda samimi değilsiniz' dedi.


 
'ALLAHTAN KORK SARAYIN PARASINI NERDEN BULDUN'

Erdoğan'ın Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçim beyannamesinde bulunan asgari ücret 1400 lira olacak maddesi için meydanlarda söylediği 'kaynağı nerden bulacasınız? ' sorusuna Büyükataman , ' Allah'tan kork. 1 katrilyon 370 trilyonu sen nereden buldun? Senin bu milletin vermiş olduğu vergilerden apardığını biz yerinde muhafaza edip bu milletin hayrına kullanacağız ve derde deva olacak. Utanmadan, sıkılmadan bugün kalkıp kaynağı nereden bulacaksın diye soruyor. Sen niye yapmadın, niye yapamadın? Niye çözüm bekleyen bu meselelerle ilgili adım atmadın. Eğer bu millete bir nebze saygın varsa çık bunu açıkla' diyerek cevap verdi.


 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli