SARIGÜL: ESENLER'DE TÜNELİN UCUNDAKİ IŞIĞI GÖRDÜM

SARIGÜL: ESENLER

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Esenler’de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Sarıgül Esenler ilçe başkanlığında il başkanı ve ilçe başkanı Şükrü Çapk

Türkiye Değişim Partisi Esenler ilçe başkanı Şükrü Çapkan’ın organize ettiği programa Esenler’deki tüm siyasi ilçe başkanlarını davet etmesine rağmen, yalnız İYİ Parti ilçe Başkanı ve yönetim kurlunun katılması dikkatlerden kaçmadı.  
 
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün basın açıklamasından satır başları şöyle…
 
Sarıgül: Türkiye değişim partisi büyük bir ihtiyaçtan doğmuştur. Ülkemizde yeni bir enerjiye yeni bir hayat sahasına ihtiyaç vardır. Bu eksiklikleri karşılayacak olan Türkiye değişim partisi ve kadrolarıdır. Diğer partilerden farkımız, kimseyi kötülemek veya karalamak değil, halkın sorunlarına, ülkenin meselelerine çare olmaktır. Vatanın bölünmez bütünlüğü, ulusal birlik için yollardayız.
İnançlara saygı duyan bir anlayışla yollardayız, iktidarlar mevsim gibidir, zamanı gelince giderler. Ben Esenlerde yeni bir enerjinin, yeni bir umudun değişiminin ışığını gördüm. Türkiye’mizde gördüğüm tablo şudur,” insanlar maalesef gülmesini unuttu, esnaflarımız siftah yapamıyor, mutsuzlar. Bende bu durumu gördükçe büyük bir üzüntü duyuyorum.
 
“İNANMAYAN ON MİLYON OLACAĞINA İNANAN YÜZ KİŞİ OLSUN”
 Türkiye değişim partisi davasına sahip çıkanların ve davasını iktidara taşımak için çalışanların partisidir. Biz davamıza inananlarla bu yola çıktık, inanmayan on milyon olacağına inanan yüz kişi olsun. Türkiye değişim partisi Türkiye’nin her yerinde, gezmediğimiz, gezmeyeceğimiz hiçbir yer bırakmayacağız. Bugün Esenler’de Tünelin ucundaki ışığı gördüm. Her gittiğimiz yerde yurttaşlarımız bizi sevgiyle saygıyla karşılıyorlar. Bugüne kadar gittiğimiz yerlerde, diğer siyasilerin başına gelenleri biz yaşamadık.  Tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek birçok konuya değindi.


 

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli