SARIGÜL, ÇARŞAMBA GÜNÜ ESENLER'DE'

SARIGÜL, ÇARŞAMBA GÜNÜ ESENLER

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP İstanbul İl Başkanlığı ziyareti sonrası yaptığı konuşmada “Çarşamba akşamı Esenler ve Bağcılar’dan ‘Bismillah’ diyoruz” diyerek Esenler’den se

SARIGÜL, “ÇARŞAMBA GÜNÜ ESENLER’DE” 

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP İstanbul İl Başkanlığı ziyareti sonrası yaptığı konuşmada “Çarşamba akşamı Esenler ve Bağcılar’dan ‘Bismillah’ diyoruz” diyerek Esenler’den seçim startı vereceğini ve seçim kampanyasını başlatacağını ifade etti.

 “Bu meydandan umut bekleyen sizlere şunu ifade etmek istiyorum umutlarınızı o güzel bakışlarınızı dün boşa çıkarmadım yarın da boşa çıkarmayacağım.

Huninin ucundaki ışığı görüyorum. Bu meydandaki heyecanı görüyorum. Bu meydandaki umudu görüyorum. Bu heyecan ve bu umutlu bakışlar bana diyor ki ‘bir daha il merkezine geldiğin zaman iktidar olarak geleceksin.’ Fırat’ın önüne set koyamadıkları gibi CHP’nin önüne de set koyamazlar. Bu meydanda bütün ulusun huzurunda haykırıyorum. CHP’nin bu yükselen sesini artık duymayan kimse kalmayacak.

Çarşamba günü yerel seçim startını da vereceklerini söyleyen Sarıgül, “Çarşamba akşamı Esenler ve Bağcılar’dan ‘Bismillah’ diyoruz. CHP’nin kadın kollarının, gençlik kollarının güçlü ruhunu çalışma azmini daha da ön plana çıkaracağız.

Çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmayacak. Herkes ile el ele, kol kola omuz omuza olacağız. Buradan yükselen ses kimin sesi biliyor musunuz? Buradan yükselen ses benim sesim değil. Bu ses önce Allah’ımın, sonra bu ses Bülent Ecevitlerin sesi. Bu ses İsmet İnönü’lerin sesi.

Bu meydandaki ses Mustafa Kemal Atatürklerin sesi. Şimdi gönlümüzdeki aslanı ortaya çıkarmanın, içimizdeki cevheri ortaya çıkarmanın zamanı geldi.” diye konuştu.
 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli