SAMKON Esenler'de İftar Verdi

SAMKON Esenler

Samsun Dernekler Konfederasyonu (SAMKON) bünyesinde birleşen 6 Federasyon bir araya gelerek hemşerileri ile EKM’de iftar sofrasında buluştular.

SAMKON Esenler’de İftar Verdi
 
Samsun Dernekler Konfederasyonu (SAMKON) bünyesinde birleşen 6 Federasyon bir araya gelerek hemşerileri ile EKM’de iftar sofrasında buluştular.
 
Samsun Dernekler Konfederasyonu’nun iftar sofrası oldukça kalabalıktı.Kuran tilaveti ile açılan iftarın ardından Konfederasyon Genel Başkanı Kaya Aşçı bir teşekkür konuşması yaptı.

Aşçı konuşmasında “Bu anlamlı ayın önemli gününde hemşerilerimizle birlikte olmanın mutluluğu ve huzuru içindeyiz.Mübarek Ramazan ayında verdiğimiz iftara teşrif eden bütün misafirlere huzurlarınızda teşekkür ediyorum.6 Samsun Dernekler Federasyonunun bir araya gelmesiyle oluşan Konfederasyon iyi yolda ve emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Tüm Samsun’lu hemşerilerimizi Konfederasyon çatısı altında birleşmeye davet ediyorum.Ben bugün buraya gelen bütün misafirlere tekrar hoş geldiniz diyor,önümüzdeki Kadir Gecenizin ve Ramazan Bayramı’nızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum”dedi.
 
Daha sonra Konfederasyona katılan Federasyon Başkanları ve Konfederasyon Genel Sekreteri birer konuşma yaparak Tüm Samsunlu’ların tek çatı altında toplanmaları gerektiğine dair mesajlar verdiler.






  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı