SAHTE KABADAYILAR PANKARTLARIN PARASI KİMDEN?

SAHTE KABADAYILAR PANKARTLARIN PARASI KİMDEN?

Esenlerin AKP’li belediye Başkanıyla CHP’nin AKP ’leşmiş ilçe Başkanı’nın pankart asma yarışı “artık yeter midemiz bulandı” dedirtti. Her taraf yanıyor, ülke yangın yerine dönmüş, bu


Beyler, sahte kabadayılar…Hiç kimsenin günahlarını 6 yüzme havuzu temizlemez. Hiçbirinizin kirlenmiş ve gelişmemiş beyinlerinizi 6 değil 600 spor salonunda spor yapsanız bile değiştirmez, gelişemezsiniz. Değişmez sizin birinizin odaklandığı cemaatçi tarikatçı beyin yapısı, değişmez ötekinizin faşizana düşüncesi, AKP ‘leşmiş, yandaş kayırmacı ve birilerinin parasıyla hava atma düşüncesi.

CHP İLÇE BAŞKANINI 6 DEĞİL 6 MİLYON HAVUZ TEMİZLEMEZ…

CHP İlçe başkanı galiba kirliliğini, ruhunu sarmalayan kirlilikleri o aradığı havuza girerek temizlemek istiyor ama onu asla binlerce havuz temizlemez. Kendisini temizleyeceğini düşündüğü milyonlarca havuzu girdiği anda havuzlar kirlenir çünkü CHP  ilçe başkanı çok ama çok kirlidir.

KİMİN PARASIYLA KİME HAVA ATIYORSUNUZ?
Yapılan pankartlar herhalde parasız yapılmıyor. Yaptığınız şovla kime ve kimlerin parasıyla yapıldığını bir anlatsanız.

Bakın vatandaş ne diyor…

“Esenlerin yığınla sorunu varken, birisi yok 6 yüzme havuzunu, 6 spor kompleksini hizmete açtık diyor. Açacaksın tabii görevin senin. Yapılan her yatırım halkın parasıyla yapılıyor. CHP İlçe başkanı bu komplekslerin olmadığını söylüyor. O zaman söylersin meclis üyelerine verirler meclise önerge, sende var mı yok mu öğrenirsin. Dahası var, varsa bir yanlış taşırsın mahkemeye hukuk önünde hesap sorarsın. Her ikinizin de yaptığı sahte kabadayılıktır. Bizim paramızla o pankartları yaptıysanız sizlere haram olsun-yazıklar olsun” dedi

ESENLERDEKİ YANLIŞLAR YALNIZ HAVUZ VE SPOR KOMPLEKSİYMİŞ!
BİR BAŞKA YURTTAŞ BÖYLE DİYOR: CHP İlçe başkanı Esenler’de oturmuyor bu bir kabahatsa, belediye başkanı da Esenlerde oturmuyor. Esenlerin imar sorunu var, en yüksek emlak vergisini biz veriyoruz. Esenler’de okullarda sorun var. İşsizlik, yoksulluk sokaklar da kol geziyor. İhaleler şeffaf değil, kim nereden veya kimden nasıl ihale alıyor, halkın parası kimlere peşkeş çekiliyor bilinmiyor. İmar artışlarında usulsüzlükler yapıldığı söyleniyor. Belediye başkanının veya AKP’nin Esenlerdeki yanlışları yalnız havuz ve spor kompleksiyse ve bu söyledikleriniz ve suçlama yaptığınız konular bu kadarsa vallahi CHP’liler boşuna bağırıyor, bu durumda Göksu ak-pak. 

Yok diyorsanız böyle değil ve belediye başkanının yanlışları var diyorsanız onun hesabının sorulacağı yer  yargıdır. Pankartlarla hesap sorarsanız halk sizinle kafa bulur. CHP ilçe başkanı bugüne kadar AKP'liler hakkında hakkında kaç dava açmış birileri söylesin. Tek bildiğimiz eski meclis üyesi Mustafa Ustanın belediyeye açtığı birkaç dava var. 
Usta şimdi nerede?



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı