ŞAHİN, PERŞEMBE GÜNÜ AKP'LİLERİ YERDEN YERE VURACAKMIŞ!

ŞAHİN, PERŞEMBE GÜNÜ AKP

Esenler Belediye Meclisinin Şubat Ayı Meclis Toplantısı karşılıklı suçlamalarla başladı CHP’nin liyakatsiz arsa rantiyeci meclis üyesi oturumu terk ederek gündem yarattı. Şahin şunu bilmeli “İHANET, liyakatsizli?

Esenler belediye meclisinin Şubat Ayı oturumunda gündem dışı konuşmalar aslında gündem oldu. Gündem dışı ilk söz alan CHP’nin liyakatsiz arsa rantiyeci meclis üyesi Kemal Şahin Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına yapılan saldırıya dair kısa bir konuşma yaptı. Halbuki kamuoyu ve Esenler halkı Şahin’den 30 Aralıkta 2021 günü ihale salonu önünde ne beklediğini, bu ihalede ne gibi bir görev üslendiğine dair bir açıklama yapmamasını bekliyordu.
LİYAKATİN OLMADIĞI YERDE SADAKAT HORTLAR - İLLÜZYON BAŞLAR...

CHP’li Şahin meclis oturumunu terk etti ve meclis salonunun dışında çakma ve yalaka bir gazeteciye; “Perşembe günü AKP’lileri yerden yere vuracağım” dedi ve kendisini seçen, kendisine güvenenlere bakalım Perşembe günü nasıl bir mesaj verecek, yaptığı ihanetin üstünü ve meclisten kaçışını nasıl anlatacak...?  Perşembeyi bekleyeceğiz.
Esenler yerel basını ilköğretim alanı olarak planlara işlenen arazinin değerinden düşük fiyatla özel bir hastane sahibine satılmasının “Esenlere ihanet” olduğunu bu ihanetin içinde Şahin’in olduğunu yazmıştı. Dün yapılan meclis toplantısında bu konuya girmeyen CHP Meclis üyesi bu işin neresinde diye kafalarda takılan soru işaretini açıklık getirmediği için, soruları ve sorunları daha çok derinleştirdi.

İYİ Partili Mikail Karapınar, Atatürk demek gözleri ışıl ışıl parlayan bir çift mavi göz demek değil, Atatürk demek bilim demek, akıl demektir” dedi. Karapınar konuşmasına engellilerin yollarının revize edilmesini, Fatih mahallesi trafiğinin düzenlenmesini, Belediye başkanının 1276 dairenin teslim edilmesinin sözünü verdiğini, gelinen noktada 534 daire teslim ettiğini söyledi. Karapınar kentsel dönüşüm bu hızla 50 değil 100 yıl sürecek, gelin bizlerin görüşlerine kulak verin ve bu dönüşümü 10 yılda tamamlayalım dedi.


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli