ŞAHİN DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

ŞAHİN DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın “Esnafı Dinliyoruz” Programı kapsamında Oda Başkan Vekili Şükrü Şahin Tuna Mahallesi’nde esnafları ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi…

ŞAHİN DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın “Esnafı Dinliyoruz” Programı kapsamında Oda Başkan Vekili Şükrü Şahin Tuna Mahallesi’nde esnafları ziyaret ederek esnafın  sorunlarını dinledi…

Esenler Birleşik Esnaf   ve Sanatkarlar Odası daha önce Oto Tamircileri, Berberler, Pastanecileri, tekel bayileri ve restaurant-lokantacı esnafıyla bilgilendirme toplantılar yapmıştı.  
Bu kez Oda Başkan Vekili Şükrü Şahin Esenler Tuna Mahallesi’nde faaliyet gösteren Esnafla mekanlarında görüşmelerde bulundu.

Başkan Vekili Şahin esnafa;

”Değerli esnaf arkadaşlarım Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar odamızda esnafımızın emrinde çalışan personelimiz ile her zaman lehinize ve aleyhinize gelişen konular da yanınızdayız…”

Şükrü Şahin konuşmasını şöyle sürdürdü;

“İlçemizde faaliyet gösteren  odamıza kayıtlı  esnafımızın sorunlarını çözmek için gayret gösteriyoruz. Gelin sorunlarımızı beraber çözelim, birlikte yönetelim. Özellikle merdiven altı esnafı ilçemize ve ilçemiz esnafına bilerek veya bilmeyerek zarar veriyor. Ayrıca etrafımız AVM’ler ile çevrili durumda. Tüm bunlara rağmen direnen esnafımızı tebrik ediyorum. Bu konuda ve her konuda esnafımızın her an yirmi dört saat emrindeyiz…” dedi.



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli