Rumelilerden Gelenekselleşen Mevlit

Rumelilerden Gelenekselleşen Mevlit

Esenler Rumeliler Derneği her yıl olduğu gibi bu yıl da Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının anısına mevlit okutup, yemek verdi.

 

 

 

 

 

www.7-24esenlerhaber.com

 

Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan dernek merkezinde düzenlenen etkinliğe Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu, CHP Esenler İlçe Başkanı Şuayip Vardar, Spor AŞ. Eski Genel Müdürü Ayhan Bölükbaşı, ESDEF Başkanı Ömer Savaş, Rumeli Balkan Federasyonu Genel Başkan Vekili Hasan Yeniciler, Rumeli Derneklerinin Başkan ve Yöneticileri ile birlikte çok sayıda vatandaşlar katıldı.


Dualar eşliğinde başlayan anma etkinliğinin ardından söz alan Esenler Rumeliler Dernek Başkanı Fettah Dindar, birlik ve beraberlik mesajları verdiği konuşmasında şunları söyledi:

“Esenler Rumeliler Derneği olarak anma programlarını geleneksel hale getirdik. Bu etkinliğin amacı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve Rumeli camiasında hakkın rahmetine kavuşmuş insanlarımızı bir kez daha anmaktır. Onun için bu önemli günde bizleri yalnız bırakmayan herkese derneğimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Anma programına katılan Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu ise konuşmasında, “Bizleri biz yapan bugünlerdir. Böyle bir günde bu anlamlı mevlidi yapıp hazırlayanlara teşekkür ediyorum. Bunlar hayır için yapılan işlerdir. Bu milletin birlik ve beraberliğe ne kadar önem verdiğini biliyorum ve bizim bu günlere gelmemize vesile olan ulu önderimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

Kısa tutulan konuşmaların ardından, misafirlere çeşitli yemeklerin ikram edilmesi ile birlikte anma programı sona erdi.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı