Rumeliler; Karar Mekanizmalarında Olmalıyız

Rumeliler; Karar Mekanizmalarında Olmalıyız

CHP Esenler İlçe Başkanı Halil Özden ve yönetimi Esenler Rumelililer Derneğine iade-i ziyarette bulundu…

Rumeliler; Karar Mekanizmalarında Olmalıyız

CHP Esenler İlçe Başkanı Halil Özden ve yönetimi Esenler Rumelililer Derneğine iade-i ziyarette bulundu…

CHP Esenler İlçe Başkanı Halil Özden, Eski ilçe başkanı Şuayip Vardar, meclis üyeleri yönetim kurulu üyelerinin yansıra çok sayıda dernek üyeleri katıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Fettah Dindar dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi;
 “Derneğimiz ESDEF ve Rumeli Balkan Federasyonu üyesidir. 64 Derneğin katılımıyla kurulan Balkan Federasyonunda Başkan Yardımcılığı yapmaktayım. Bizler siyasilere eşit mesafedeyiz. Kim bize değer verir ve değerlendirirse o siyasi oluşumu da biz değerlendiririz ve yakın oluruz. Artık Rumeliler olarak karar mekanizmalarında olmak istiyoruz” dedi.

CHP Esenler İlçe Başkanı Halil Özden ise; “13 yıldır kurulu olan derneğinizin başarılarını duydukça heyecanlanıyorum. Cumhuriyete ve ATATÜRK’e gönülden bağlı olmanız partimiz ve ülkemiz adına gurur vericidir. Sizleri sık sık ziyaret edeceğim. Görüş ve önerilerinizi değerlendireceğiz. Eski ilçe başkanımızın sizlerden biri olması bizim yokluğumuzu hissettirmediğine inanıyorum kendisine teşekkür ediyorum. Bize ihtiyacınız olduğu zaman emrinizdeyiz. Kaymakam ve belediye başkanına büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün büstünü en kısa zaman da Dörtyol meydanına konulması için istekte bulunduk inanıyorum. 29 Ekimde Davutpaşa caddesinden Dörtyol Cumhuriyet meydanına kadar Cumhuriyet yürüyüşü yapacağız. Akşam saat 19:00’da başlayacak Cumhuriyet yürüyüşümüz Meydan da vereceğimiz konserle devam edecektir. Bu vesileyle tüm sizi ve Esenler halkını yapılacak Cumhuriyet etkinliğimize davet ediyoruz” dedi.





 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli