Rizeliler Derneğinden kahvaltı...

Rizeliler Derneğinden kahvaltı...

Esenler Rizeliler Derneği’nde her Pazar günü geleneksel olarak düzenlenen kahvaltı programına yine yoğun ilgi vardı.

 

 

 

 

 

 

www.7-24esenlerhaber.com

Programa, Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Dr. İsmail Safi, Osman Aşkın Bak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hal Müdürü Bayram Ali Çakıroğlu,  Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Yıldız Seferinoğlu, eski Başkan Yardımcısı Mehmet Sirkeci ve çok sayıda Rizeli bürokrat, iş adamı ve dernek üyeleri katıldı.

Programda derneğin kuruluş sürecini ve yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi veren Esenler Rizeliler Dernek Başkanı Barış Al, Esenler’deki Rizeli hemşerilerinden derneğe sahip çıkmalarını ve yapılan programlara destek olmalarını istedi.

Derneklerinin güzel işlere imza attığını belirten Al, “Esenler’de yaptığımız bu güzel işlerin daha da ileri gitmesi için Rizeli hemşerilerimin desteği şart” dedi.

Mecliste yaptıkları çalışmalar hakkında kısa bir bilgiler veren AKP’li Milletvekilleri Dr. İsmail Safi ve Osman Aşkın Bak ise Esenler Rizeliler Derneği’nde kendilerini ev sahibi olarak gördüklerini belirterek, önümüzdeki günlerde yapılması planlanan Hamsi Festivali içinde destek sözü verdiler. Daha sonra çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından kahvaltı programı sona erdi.