Rizeliler Derneği mahalle muhtarlarına kahvaltı verdi

Rizeliler Derneği mahalle muhtarlarına kahvaltı verdi

Esenler Rizeliler Derneği'nin mahalle muhtarları ile kahvaltılı toplantı samimi bir ortamda ve sorunların konuşularak değerlendirildiği gündemle gerçekleşti.

Esenler Rizeliler Derneği Başkanı Süleyman Kahvecinin düzenlediği sabah kahvaltısına, Esenler Mahalle Muhtarları, Esenler İyi parti meclis üyesi Lütfi Kahveci,  İstanbul fırıncılar odası Esenler şube başkanı Mustafa Çiçek, STK’ları temsilen ESDEF Başkanı Cuma Helvacı ve yerel basın katıldı.

Esenler Litros Cafe’de gerçekleşen kahvaltılı toplantıda Esenler Rizeliler Dernek Başkanı Süleyman Kahveci, açılış konuşmasında katılımcılara teşekkür etti: Kahveci: Bizler daha öncede böyle toplantılar yaparak mahalle muhtarlarımızla yerelin sorunlarını ve muhtarlarımızın yaptığı çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunurduk.  Sevgili Kaymakamımız Nazım Madenoğlu döneminde böyle toplantılar yaparak Esenlerimizde yaşanan olumlu ve olumsuzluklar üzerinde konuşurduk” dedi ve devamında...
  
Muhtarlar, genel ve yerel sorunların ilgili kuruluşlara iletilmesinde köprü rolü oynadığı gibi mahallelerinde seçilmiş kamu adına görev yapan halk adamlarıdır” dedi.

 Esenler İyi parti meclis üyesi Lütfi Kahveci: Bizleri bu güzel ortamda bir araya getiren dernek başkanımıza ve bu davete katılan Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız görev ve sorumluluk içinde mahallelerine hizmet veren ve karşılık beklemeden görev yapan toplum insanlarıdırlar. Muhtarlık müessesi Osmanlı’dan kalan önemli bir yerel yönetim birimidir. Bizler seçilmiş meclis üyeleri olarak kendilerinin yanındayız ve Muhtarlarımızın Esenlere Belediye meclisine gelen haklı taleplerine cevap vermek görevimizdir. Yaptıkları çalışmalarından dolayı kendilerine partim adına teşekkür ediyorum” dedi.
Muhtarlar adına söz alan Fatih Mahallesi Muhtarı Recep Gülyüz’ün, kahvaltılı toplantıyı düzenleyen dernek başkanına ve katılımcılara teşekkür konuşmasının ardında ESDEF Başkanı Cuma Helvacı söze girdi ve bundan sonraki kahvaltının ev sahipliği sözünü verdi.

Toplantı toplu resim çekimiyle sonlandı...




 
 
 
 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı